Ящо відзвонишься, то напиши за скільки домовився з ним, або сюди або в лічку, а то він мені про комплект постійно говорив що усе відразу, а мені тільки датчик поки один треба.
І так нові подробиці в історії з цією наболівшою пневмою, на вихідних іздили в село за картоплею, собі.й знайомим, так ось нагрузили хай десь пів тони, так як пневма постійно набухкана на максимум, то від ваги трошечки сіла, так ось індикатор перестав постійно горіти , помигав коли почали їхати і потух)) так як в мануалі написано, що поки мигає то виставляється а коли потухне то тіпа все гуд, аж до дому та індикація глаза не муляла. Поки не розгпузилися зад став вище і все стало заново , мигати а згодом постійно світитися. То по таким признакам можна вже ближще схилятися до версії що це датчик рівня пола, ?чи не факт. (( все не як не наважимось до офіціалов заїхати , відчуття що лапши як навішають, те міняти і те, а ціни ого -го .
Варіантів так і залишилось декілька
-основний це датчик.
-або клапана на спуск повітря .
Бо в ручному режимі якщо сама чуть спустила або присіла то в гору качать качає, а спускатися не сильно хоче. Нажимаю вниз ривком на декілька міліметрім може 4-6 присяде і все поки знову не нажмешь на кнопку , знову ривком на декілька меліметрів.
Хоча думаю опусатися по команлі повинна швидше і набагато.
Я так і хотів , тільки хтось запанікував , що опустить опуститься а піднятись не підніметься , щой додому не доїдемо. А коли приїхали , забулись про це, буде нагода наступного разу так і зроблю тоді вже можна буде точно склонятись до одного варіанта.
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2019 Сообщения: 1 Откуда: Киев
Добавлено: Пн Сен 30, 2019 10:56 Заголовок сообщения:
shvudkiy писал(а):
Я так і хотів , тільки хтось запанікував , що опустить опуститься а піднятись не підніметься , щой додому не доїдемо. А коли приїхали , забулись про це, буде нагода наступного разу так і зроблю тоді вже можна буде точно склонятись до одного варіанта.
Ви знайшли СТО в Києві по пневмо?
В мене теж така проблема як і у вас
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.01.2012 Сообщения: 724 Откуда: Львов
Добавлено: Вс Сен 27, 2020 22:46 Заголовок сообщения:
Наткнувся на цю тему і вирішив свої 5коп вставити
https://www.drive2.ru/l/497376180526121148/
помойму в чела шось подібне і його бортовик передивіться там багато толкового написано.
з того що тут написано то заклинив клапан що має спускати і тому вона хоча постійно "спуститись" но не виходить
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме