Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.01.2015 Сообщения: 54 Откуда: Одесса
Добавлено: Пт Май 03, 2019 15:21 Заголовок сообщения:
Та розумію, що вмієшь.
Я для себе зібрав купу літератури та залив на файлообмінник, бо так зручніше.
Якщо щось треба добавити - не питання.
Можу туди й епер закинути.
Натрапив на ось такий каталог.
Може кому стане в пригоді.
До біса інф. по зап. до різних авто.(з малюнками)
https://www.rcricambi.com/wp-content/uploads/2019/04/CATALOGO-WPI.pdf _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Если можно помогите с мануалом на FIAT SCUDO 2005-2006г.в. двигатель RFN 2.0 16V ,коробка автомат.
nikolya.doc@ukr.net
В цій книжці тільки дизелі, а в тебе 2.0 бензин.
Я маю кілька різних книжок на моделі різних років: 2 російською, 2 французькою, 1 німецькою, 1 англійською. Зараз я закидую їх на Е-диск - отримаєш повідомлення, скачаєш, і пошукаєш про свій двигун.
В інтернеті ще можна знайти і купити кілька інших паперових книжок російською, в них є бензинові двигуни - викладаю обкладинки - пошукай, може купиш.
Доброго дня, пошук не привів до успіху, шукаю книгу по ремонту, можна і англійською для Fiat Scudo 1.6 бензиновий 1997 р.в.. Книга з синьою обгорткою де уліс, зета, ланчія не пропонувати там лиш 1,8 двигну. Дякую, наперед.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме