...чи ви так ляп ляп язиком аби що...(с)- тілько шоб доказати високий клас німецької сучасної техніки.
нівкоєм разі. сучасний автопром, і німецький також, гавно гівном. я лише порівнюю моделі про які тут кажуть. а ось ви мелете щопопало. то про 1.4 тді то про 3.0 ауді. яким чином ці мотори до октавії про яку йшла мова? _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
ursul
на камри 3.5 обыкновенный макферсон что там так мало ходило??
аморти 100% _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
[quote="ursul"
на який авто класса гольф чи вище встановлювався 1.4 тді? чи тут про фабію щось казали? ауді то ваще окрема гілка. чи ви так ляп ляп язиком аби що[/quote]
Якщо мова про об'єм, то ті ж Королли, Ауріс, на Хюндаях теж 1.4 16клап. на ланцюгу був.
А ваг 1.4 тді, то корінь всього гімна на землі (разом з 2.5 тді)
Це сцуко двигун, обвішений балансирами від і до. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Чим більше придивляюсь до машин нової генерації,тим більше відчуваю себе глупим.
Чи то мізки мої всихають,чи то автопром щось не то робить.
Читав у поляків журнал Мотор. Теж плюються на майбутнє.І про ГРМ з боку КПП,і про лобове скло з виводом інформації на нього.Спробуй таке відремонтуй- оф сервіс онлі. Як теперішні мобілки-батарею не заміниш, простіше купити новий телефон. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
все. можна роходитись... _________________ Кто понял жизнь, тот больше не спешит,
Смакует каждый миг и наблюдает -
Как спит ребёнок, молится старик,
Как дождь идёт, и как снежинка тает.
(с)О.Х.
... на Хюндаях теж 1.4 16клап. на ланцюгу був...(с) Був. Не завжди.
У доці Хунька 1,4, АКПП Міцу 4 ст., 16 кл, ремінь один раз в 60 т.к, все іншее- без проблем. Одне незручно, при заміні ремінця ГРМ трохи більше треба помудохатись з натяжним роликом, ніж в моєму 1,2.
З фірмових болячок підвіски= тяги стабілізатора передка, летять фірмові і недешеві максимум через 15 т.к. Заміна на вінницькі з с/блоками- більше 25 т.к. і не чути. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вот смотрю, тема 4-й день на первых позициях, и мучает вопрос: У нас Клуб любителей Фиат, или Шкода? _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Хоттабыч
Мені здається в недалекому майбутньому розподілу на марки/бренди взагалі не буде.
Яка різниця на чому возить дупу пару років.(як що ще буде така можливість)
https://www.youtube.com/watch?v=dhW7AthZkpA _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Саша, все просто- ШКОДА, шо викинув ТАКІ гроші, от і треба якось оправдатись...
Тобі може тему в гумор потрібно перенести? _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Мені здається в недалекому майбутньому розподілу на марки/бренди взагалі не буде.
Розділення на марки буде 100%, от тільки буде так, як зараз вже все частіше і трапляється - коли, наприклад, власник якогось опеля доказує фіатоводу, що його авто у мульйон разів крутіше і надійніше і дешевше (або навпаки).
Тільки у того опеля мотор від фіата, а у фіата кпп з опеля, і обоє на базі якогось форда, яка взята із доопрацьованої бази фольцвагена
Александр Васильевич писал(а):
якого дябли на хвіятофорумі роблять оці шкоди???
полюбому зайшли позаздрити, що виявляється з їх ніщебродським бюджетом, можна було купити "нормальне" авто, тоість Хвіята _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Последний раз редактировалось: manhunt (Пн Дек 07, 2020 18:36), всего редактировалось 1 раз
ursul
на камри 3.5 обыкновенный макферсон что там так мало ходило??
аморти 100%
я так подозреваю что на 3.5 там по дороже амортизаторы чем на 2.4 и скорей всего ставили от 2.4,вот и результат.
ну или гивно ставили!!
у меня tokico 80 тыщ отходили! _________________ Бортовик Темпра
Прошу модераторів закрити тему.
Питання було- хто має Шкоду Октавія крім Фіата.
А тут мордобой мало не почався. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме