суперб шикарна.
подивиться ще мондео _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
sulzer
Глянь Аккорд, або Кемрі.
Це ще автомобілі, які проектують інженери.
Є моменти, як і у всіх, але то не ваг _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
одразу ціни на запчастини дивиться. особливо на хонду)) _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
А те, що їдеш на дизельному пассаті, їдеш, їдеш...
І тут хуяк!
Накрився ЕГР за триста баксів
І за заміну 80
Або турбіна масла сцикнула у впуск, а звідти і у випуск... І в сажевий а то вже овер піццот.
Японці більш надійніші, німці комфортніші,
Їздив пасажиром на гібридному Аккорді - шикарно.
На малих швидкостях їдеш як на електричці
ursul
На дешевому Ярісі мого баті ланцюг ГРМ протягне 400 тисяч.
Ваг таким не похвастається. Нажаль. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
ВАГ може похвалитись недолугим трициліндровим одноразовим двигуном.
А конькурент Ауді- трилітровим двигуном з недоступним приводом ГРМ, бо все біля маховика зібрано. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
А конькурент Ауді- трилітровим двигуном з недоступним приводом ГРМ, бо все біля маховика зібрано.
Оце реально наркоманське рішення. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Знімається КПП і там вільний доступ.
Не треба ля-ля.
Одна із причин такого розміщення - пасивна безпека, щоб зменшити ризик травмування пішоходів, змінивши при цьому кут нахилу капоту. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
От тільки кожухи ланцюгів приводу РВ приклеєні і нез'йомні, та і сам ланцюговий механізм надто складний. І яким боком безпека зв'язана з такою схемою, при чому тут нахил?
Якшо не ліньки, дивіться: https://youtu.be/_KrHYy1Q7sU- теж німецькі ручки та голови? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
пан хочуть машину на довго, тому, на мою суб"єктивну думку, треба брати бензина. Не тяжко розрахувати витрати на утримання дизеля та бензина до та після 10 років, враховуючи те, що після 10-ти - то вже, курва, не машина, а грошосмок. Економія на дизелі зрівнюється з бензином у подальших витратах на його утримання. Автор - це прекрасно розуміє
На дешевому Ярісі мого баті ланцюг ГРМ протягне 400 тисяч.
добра пам"ятаю передню підвіску на камри 3,5. Скільки вона там жила 10-15т км? а скільки коштує нагадати?)
а часи твого яріса пройшли разом з ним. там десь і джейзет двигуни загинули тойотівські _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
А конькурент Ауді- трилітровим двигуном з недоступним приводом ГРМ, бо все біля маховика зібрано.
на який авто класса гольф чи вище встановлювався 1.4 тді? чи тут про фабію щось казали? ауді то ваще окрема гілка. чи ви так ляп ляп язиком аби що _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Оце реально наркоманське рішення.
а у вашої лянчі часом не бмв мотор? _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
...чи ви так ляп ляп язиком аби що...(с)- тілько шоб доказати високий клас німецької сучасної техніки. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Оце реально наркоманське рішення.
а у вашої лянчі часом не бмв мотор?
На скільки мені відомо SOFIM - то ні разу не беенве. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме