|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ROY Италоманьячище

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.12.2011 Сообщения: 2105 Откуда: Киев/Васильков
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Котопотам Италомафиози

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 11.12.2015 Сообщения: 653 Откуда: UA, Київ
|
Добавлено: Пт Июн 19, 2020 07:50 Заголовок сообщения: |
|
|
Вчора в столиці бачив такого комбо.
Це я так розумію берлінго/партнер з зміненою мордою під Фіат і жопель.
Х.з. мені берлінго подобається. _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
YuriyNik Amico

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 28.06.2020 Сообщения: 9 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вс Июн 28, 2020 22:01 Заголовок сообщения: |
|
|
Все, что могли по Добло, уже придумали)) теперь дотачивают |
|
Вернуться к началу |
|
 |
manhunt Италомафиози

Возраст: 39 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
Добавлено: Вс Июн 28, 2020 22:32 Заголовок сообщения: |
|
|
"злиття концернів PSA і FCA" - це означає, що італійські бренди почнуть клепати лайно типу пежо-рено-сітро, чи я щось не так зрозумів?
п.с. італійські авто відзначались хоч якоюсь індивідуальною харизмою і мали хоч якусь надійність у порівнянні із французами, а тепер все піде конвеєром" комерція понад усе"? _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Котопотам Италомафиози

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 11.12.2015 Сообщения: 653 Откуда: UA, Київ
|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 09:31 Заголовок сообщения: |
|
|
В що наші доблики якісніші і надійніші за Сітроен?
Я як раз думаю обміняти Добло на Сітроен. _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
manhunt Италомафиози

Возраст: 39 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 10:32 Заголовок сообщения: |
|
|
Котопотам писал(а): | що наші доблики якісніші і надійніші за Сітроен?
Я як раз думаю обміняти Добло на Сітроен. |
За Берлінго не знаю... ну розміром-місткістю він точно менше мабуть?
У родича С5, то мій ламучий Браво -це еталон надійності у порівнянні... ну і по "якості" - в сітроені облізлий салон і постріляна фарба і це авто 2011 року, мені цього вже достатньо. А ще і Е-клас - тобто позиціонується як те ж Volvo S80, але їх порівняти то просто навіть соромно... ну але С5 хоч на машину схожий, бо той же С4, то взагалі шкарабанка (нехай ображаються, їздив сам особисто, ще задовго до того як проїхався вперше на Браво)... таку машину і безкоштовно не схочу, там хороший тільки дизайн в купе і все. _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Котопотам Италомафиози

|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 16:56 Заголовок сообщения: |
|
|
я придивляюсь на берлінго в кузові В9.
там є комплектація ХТR називається.
це заводський пасажир в гарній комплектації.
по розмірам він мені здається просторіший, в салоні набагато краще ніж в моєму діабло.
та і роки діабло теж своє беруть.
каді коштує дорого, і фольци вже в печінці сидять. _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Александр Васильевич Италоманьячище

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17281 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 17:17 Заголовок сообщения: |
|
|
А В9 буде дешево? І сервіс майже даром? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Котопотам Италомафиози

|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 17:27 Заголовок сообщения: |
|
|
при чому тут дешево чи безкоштовний сервіс?
я кажу про новішу, швидшу машину і саме головне не ржаву.
мій добло почав ржавіти. _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Александр Васильевич Италоманьячище

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17281 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 17:30 Заголовок сообщения: |
|
|
А В9 не буде?
Порівнюйте старий Фіат зі старим Сітро, так, здається, правильно? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Котопотам Италомафиози

|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 18:03 Заголовок сообщения: |
|
|
От як почне ржавіти, також поїде на базар.
Мій товариш хоче продати свого Сітроена і купити мого Добло. Його Сітроен старший, і переробка Бердичівська _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
manhunt Италомафиози

|
Добавлено: Вт Июн 30, 2020 19:44 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): |
Порівнюйте старий Фіат зі старим Сітро, так, здається, правильно? |
у колеги по роботі на Берлінго 2005 року- переварені пороги, у іншого на добло 2006 прогнивші і задуті мовіллю)) _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Последний раз редактировалось: manhunt (Чт Ноя 19, 2020 00:45), всего редактировалось 2 раз(а) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ROY Италоманьячище

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.12.2011 Сообщения: 2105 Откуда: Киев/Васильков
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
andervol Италолюбитель

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 30.08.2016 Сообщения: 85 Откуда: Марипуполь
|
Добавлено: Сб Ноя 28, 2020 18:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Возил длинномер, выставив через люк, перед задней дверью. При транспортировке, люк притягивал за замок, защёлкивая в него крюк стяжного троса. Как результат, при езде по нашим “идеальным” дорогам, из стеклопластика в̶̶̶ы̶̶̶т̶̶̶р̶̶̶я̶̶̶с̶̶̶л̶о̶ вытянуло резьбовые заклёпки, и замок отвалился. Мораль: лучше притягивать люк, обхватывая его петлёй из троса.
П.С. один я удивился, узнав, что доблик может посветить "на посошок"? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|