Возраст: 28 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.06.2020 Сообщения: 6 Откуда: Львов
Добавлено: Чт Июн 04, 2020 19:21 Заголовок сообщения: Куплю fiat 124/128 sport coupe
Куплю fiat 124 sport coupe или fiat 128 sport coupe.
Может кто купил на востановление и не смог. Или у кого то в деревне стоит в пыли. Хочу для себя собрать данный агрегат. Желательно с живыми документами.
Предлагайте цену.
Добавлю номер - 0680155614
Последний раз редактировалось: y.tsiorma (Пт Июн 05, 2020 17:40), всего редактировалось 2 раз(а)
удачи _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
https://www.drive2.ru/c/509458713803751463/
самому стало интересно, что это, и как оно выглядит) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Чесно, Фіати мав з 2001 року, і люблю італійський автопром і звісно звертаю увагу на цікаві авто...но за 19 років таких не бачив.
Думаю,якщо знайдеш в Україні - це буде з ряду фантастики...Удачі в пошуку. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Чесно, Фіати мав з 2001 року, і люблю італійський автопром і звісно звертаю увагу на цікаві авто...но за 19 років таких не бачив.
Думаю,якщо знайдеш в Україні - це буде з ряду фантастики...Удачі в пошуку.
Дякую.
Появлялись оголошення раніше, зараз наразі немає. Навіть тут на форумі такий продавали.
а чим вона красива? як на мене - ніби якесь жигулі...
мені подобається класика... але мабуть точно не класика фіатів _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Последний раз редактировалось: manhunt (Чт Июн 04, 2020 21:57), всего редактировалось 1 раз
Ferrari і Aston Martin не знайти на Україні точно, а за кордоном ціни величезні. А Alfa Romeo замолода)
Мені чомусь fiat сподобався простотою, минулого року брали під повну реставрацію 126 малюка, якось дуууже легко пішло. Зрозумілі мануали, доступні запчастини.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме