|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
black hawk Италоманьячище
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.11.2010 Сообщения: 10589 Откуда: Украина
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 13:37 Заголовок сообщения: |
|
|
такі альфи ( з такими ттх) на заході коштують копійки. приблизно місячна зарплата. і не випадково ... _________________ Кто понял жизнь, тот больше не спешит,
Смакует каждый миг и наблюдает -
Как спит ребёнок, молится старик,
Как дождь идёт, и как снежинка тает.
(с)О.Х. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Romko Италоманьячище
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 14:19 Заголовок сообщения: |
|
|
black hawk
та я не сперечаюсь на рахунок ціни - можливо то і адекватна ціна для цього "пилососа грошей" я ж написав по ціні гранде пунто - тому що гранде пунто за ті гроші буде їздити і не витягувати грошей....
і так ціни "можливо" будуть падати... але в теперішніх умовах, повторюю ще раз - в теперішніх, а не в 21 році, коли "може" щось скасують, і "може" вони і будуть коштувати як "місячна пенсія середньостатистичного українця" - дай Бог звичайно - так от в "теперішніх умовах" ціна живої 159ї - 8к баксів, а брати авто по цні низу ринку... - ну кагбе "хто знає той знає" _________________ Слава Україні!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.11.2010 Сообщения: 10589 Откуда: Украина
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 14:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Romko писал(а): | black hawk
так от в "теперішніх умовах" ціна живої 159ї - 8к баксів, а брати авто по цні низу ринку... - ну кагбе "хто знає той знає" |
якого року, моделі та комплектації?
я більше року без машини. и неспішно в пошуках "нової". універсалу.
передився за рік дуже багато з тих (марок та моделей) які вивів для себе в пріоритет.
159 теж була. але крім інтер'єру так єкстер'єру ( чим більше вивчив авто) в порівняннях з однокласниками плюсів не знайшов.
70% машин -нашаманені перекупами. та ходять із рук в руки.
20% загнані як коні. присмерті с накрашенними губами. якщо ти розумієш про що я.
10% є більш менш нормальними. але не зійшлись в ціні. )
тому неспішно продовжую пошуки. але вибір в Україні не ахти.
можливо доведеться шукати та приганяти самому. _________________ Кто понял жизнь, тот больше не спешит,
(с)О.Х. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 14:49 Заголовок сообщения: |
|
|
Romko
знаєш . як в тому анекдоті.
прийшов мужик на базар та купує курку.
бачить ціни приблизно однакові. а один продавець лупить ціну в два рази більше. він питає його- чому? той відповідає -бо дуже гроші треба.
так і з машинами. _________________ Кто понял жизнь, тот больше не спешит,
(с)О.Х. |
|
Вернуться к началу |
|
|
zbuduna Италоманьячище
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4373 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 15:18 Заголовок сообщения: |
|
|
black hawk писал(а): | Romko писал(а): | black hawk
так от в "теперішніх умовах" ціна живої 159ї - 8к баксів, а брати авто по цні низу ринку... - ну кагбе "хто знає той знає" |
передився за рік дуже багато з тих (марок та моделей) які вивів для себе в пріоритет.
159 теж була. але крім інтер'єру так єкстер'єру ( чим більше вивчив авто) в порівняннях з однокласниками плюсів не знайшов.
20% загнані як коні. присмерті с накрашенними губами. якщо ти розумієш про що я.
можливо доведеться шукати та приганяти самому. | Їбуча правда _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Romko Италоманьячище
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 15:53 Заголовок сообщения: |
|
|
black hawk писал(а): | Romko писал(а): | black hawk
можливо доведеться шукати та приганяти самому. |
от в тих 10% і входила та машина, яку треба було брати, але де ж то дорого - я стільки не дам вона має коштувати на 2-3к дешевше - ну знач до 21го чи коли там обвал буде серйозний прийдеться ходити пішочком і чекати
ПС я за останні пів року купляв 2 машини собі і брату і про ціни і стан авто на ринку прекрасно знаю ...
ППС довше 2х тижнів без машини не був... - але тут хто як любить _________________ Слава Україні!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 16:33 Заголовок сообщения: |
|
|
Romko
ті моделі, мотори та комплектації , що я хочу в нашій країні можна
порахувати на пальцях.. якщо попадається жива -улітає відразу.
авто для себе шукаю не "на рік і не на два"...
тому не спішу. їздити є на чому... _________________ Кто понял жизнь, тот больше не спешит,
(с)О.Х. |
|
Вернуться к началу |
|
|
manhunt Италомафиози
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
Добавлено: Пт Май 08, 2020 17:01 Заголовок сообщения: |
|
|
black hawk писал(а): |
бо люба машина це геморой і втрата коштів. в сенсі вкладання коштів. |
Ну це дивлячись у кого. Є таки чмошніки, що він виторговує машину в непоганому стані (з риночною ціною, наприклад, 5500), за 5000. Працює на ній і вкатує її в напів-усмерть за пів-року-рік, абсолютно нічого не роблячи (деякі навіть мастило не міняють, а просто доливають). А потім "малює губи" і продає за 5300. І такого у нас повно.
ті моделі, мотори та комплектації , що я хочу в нашій країні можна
порахувати на пальцях.. якщо попадається жива -улітає відразу.
авто для себе шукаю не "на рік і не на два"...
|
А в чому була проблема пригнати?
Я теж пошукав у нас Браво пару місяців - все укатане в лайно, ще й за космос грошей. Мультіейри з такою кількістю джекічанів на приборці, що у мене на новий рік на ялинці менше. Ну або 90-сильні пустишки від пригощиків зі скрученими пробігами в 3 рази. Тому пригнали з Німеччини точно таку 1 в 1 як і хотів = білий спорт. По ходовій так - передок половину перетряс, фільтра-ремені-мастила - самособою, і ще антикором по деяким косячним елементам жирненько пройшовся - і все, машина-агінь. Ще і дешевше вийшло, ніж купувати у нас, хоча і всі казали, що буде або так само, або дорожче.
. |
Я би сказав, що він ніякий. От знову ж візьмемо той само турбо-Браво - в Україні на ринку їх штук 5, і 4 із них продаються вже з рік.
Беремо тільки сам mobile.de - та їх там мінімум 40 шт. _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|