Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.03.2020 Сообщения: 1 Откуда: Хмельницький
Добавлено: Вт Мар 03, 2020 17:17 Заголовок сообщения:
Уже четвертый год езжу на Инджи Акю, нареканий нет. До этого был Варта, 1,5 года отработал. _________________ https://ua.autoguide.pro/hmelnicka - всі СТО Хмельницького
Да? И где сейчас такие есть? Бренд назовете? И чего- всего, или свинца? Так таких давно нет, прошли времена импОртных с массой более 15 кг. при 60 А*ч _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Да? И где сейчас такие есть? Бренд назовете? И чего- всего, или свинца? Так таких давно нет, прошли времена импОртных с массой более 15 кг. при 60 А*ч
"Новітня" технологія EFB,а на справді повернення до старих АКБ з товстими пластинами,єдина різниця що додали кальцію у намазку,и для цього знадобилося що найменше 30-40 років.Сумно.
и для цього знадобилося що найменше 30-40 років.Сумно.
Та ото ж то.
І про які б новітні технології не розповідали....
Виходить е "межа" яку здолати неможливо.
----------------------------------------------------------------
До речі май же 1.5року єксплуатації 6СТ-60Аh AGM
Все добре (я би сказав що навіть краще семидесятих якими користувався раніш.) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Два роки 6СТ-60Аh AGM
Думка на помінялась.
(до дупи тії "бренди" з їх більшими "Амперами") _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
На хонді стояла 45ка Бош сільвер, коли здох в 2014р вже в кінці року зимою - зняв, а ззаду наклейка магазину з датою продажу 2008рік
Qstas писал(а):
(до дупи тії "бренди" з їх більшими "Амперами")
А на які "не бренди" зараз можна звертати увагу? Ціна/якість.
п.с. AGM - це бренд? Чи "тип" акумуляторів? _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Последний раз редактировалось: manhunt (Вс Ноя 08, 2020 19:05), всего редактировалось 1 раз
Вже писав- у свата на Хонді 1,8 АКБ 38 А*г і він навіть не знав, шо цього мало для наших зим... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вже писав- у свата на Хонді 1,8 АКБ 38 А*г і він навіть не знав, шо цього мало для наших зим...
Моя Хонда ішла для німецького ринку із рідним акумом 45А/г і в мануалах кругом 45ки понаписувані були + там в ніші місця стільки, що більше і не вліз би.
За 3-4 моїх зими - жодних проблем не було, навіть при тому, що тоді в машині стояв ще й НЧ динамік на 350Вт і не рідко грав на заглушену.
І він би і ще і 7й рік пропрацював би, просто вже швидко сідав (за пару тижнів режиму міської їзди) і я одного разу затупив і залишив його розрядженим на ніч, а вночі влупив мороз -15 і він тупо замерз Після того став взагалі сідати за 3-4 дні....
п.с. Доречі, акумулятор же ж не тільки "під зими" підбирається, а і під силу "бортової зарядки".. якшо заколхозити 70ку, там де має бути 55ка - не думаю, що він буде нормально заряджатися... або накриється гена/реле. _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Не накриється, атвічяю! Різниця в зарядному струмі під силу генератору практично будь-якому, окрім Г-12 та РР-24 від Побєди чи Волги. Та і там заряд буде, але довше.
Про бортову зарядку- з Мексики Хвіят приїхав з АКБ 40 А*г, прослужив років п'ять, другий поставив 60 А*г, прослужив років п'ять..., коротше, зараз третій- 50 А*г, при тому, шо я з ними не носився ні разу, крім невеликого циклу заряду перед холодами та контролю рівня ел/літу. Все. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
А на які "не бренди" зараз можна звертати увагу? Ціна/якість.
п.с. А на які "не бренди" зараз можна звертати увагу? Ціна/якість.
п.с. AGM - це бренд? Чи "тип" акумуляторів?
- це бренд? Чи "тип" акумуляторів?
На мою думку.
Важливо.
№1 НЕ БРЕНД.
А продавець який виконуватиме гарантійні зобов'язання (а не відсилатиме ........)
(до речі гарантія рахується з моменту випуску НЕ ПРОДАЖУ майте на увазі) №2
Розраховувати тільки на гарантійний термін.
(відпрацює більше вважайте пощастило ну як з ремінцем ГРМ.)
Цитата:
п.с. AGM - це бренд? Чи "тип" акумуляторів?
В моєму випадку назва АКБ. (не технологія)
(Україна Веста) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме