|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Dr_Oles Amico
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.02.2020 Сообщения: 6 Откуда: Чернівці
|
Добавлено: Вт Апр 07, 2020 17:55 Заголовок сообщения: Догляд за авто в карантин |
|
|
Привіт, форумчани.
більше 10 днів через карантин працював вдома і не було потреби виїжджати кудись
вчора нарешті вирвався з дому і мав певні проблеми із заведенням машини - довго працював стартер, секунд через 15 тільки завелась, зявився чек без номеру чи опису помилки.
Після цього вже вже кілька разів заводив і глушив - все як по годиннику
Підскажіть в чому справа? Пунто 2006, перша машина,багатьох нюансів не знаю ще. Акумулятор оригінал купував влітку 2019. Склопідйомники та інша електронніка без питань (ніби говорить що з акумулятором все ок)
Авто було припарковане передком на підйомі (градусів 30). Чи могло з бензонасосу паливо стікти в бак? памятаю інструктор на жигулях казав підкачувати топливо педаллю газу. Я це зробив, але не знаю чи з цим повязано те що вона завелась )
прошу ще підсказати якісь нюанси по догляду за авто якщо і в подальшому поки карантин їхати не буду. Чув, що клеми треба знімати з акум. Чи поширюється твердження на іномарки? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Rorik Италоманьячище
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.06.2010 Сообщения: 5081 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Апр 07, 2020 18:07 Заголовок сообщения: Re: Догляд за авто в карантин |
|
|
Dr_Oles писал(а): | памятаю інструктор на жигулях казав підкачувати топливо педаллю газу. Я це зробив, але не знаю чи з цим повязано те що вона завелась )
|
В ГП электронная педаль газа _________________ не надо "змінювати країну"
НАЧНИ МЕНЯТЬСЯ САМ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Вт Апр 07, 2020 18:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Яка б вона не була, та педалька, але ТАМ НЕМА КАРБЮРАТОРА нема ні чим, ні що качати.
Стекти бензин міг, просто ЕБН сам здогадався підкачати. Заодно і нога після карантину розімялась... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
4poli Италофан
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.07.2018 Сообщения: 165 Откуда: Днепр
|
Добавлено: Чт Апр 09, 2020 22:12 Заголовок сообщения: Re: Догляд за авто в карантин |
|
|
Dr_Oles писал(а): | Авто було припарковане передком на підйомі (градусів 30). Чи могло з бензонасосу паливо стікти в бак? памятаю інструктор на жигулях казав підкачувати топливо педаллю газу. Я це зробив, але не знаю чи з цим повязано те що вона завелась
прошу ще підсказати якісь нюанси по догляду за авто якщо і в подальшому поки карантин їхати не буду. Чув, що клеми треба знімати з акум. Чи поширюється твердження на іномарки? |
Я не думаю, что карантин будет больше 1 года, поэтому снимать клемы особо смысла не вижу.
Месяц-второй должна нормально простоять. |
|
Вернуться к началу |
|
|
manhunt Италомафиози
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
|
Вернуться к началу |
|
|
sasha.gsm Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.03.2013 Сообщения: 211 Откуда: Киев
|
Добавлено: Сб Апр 11, 2020 17:00 Заголовок сообщения: Re: Догляд за авто в карантин |
|
|
Dr_Oles писал(а): | зявився чек без номеру чи опису помилки.
|
подробнее можно? Check двигателя загорелся? по описанию похоже масса пропадает, у меня такое зимой было. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Сб Апр 11, 2020 17:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Если масса отпадает, стартер вааще крутить будет? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
sasha.gsm Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.03.2013 Сообщения: 211 Откуда: Киев
|
Добавлено: Сб Апр 11, 2020 17:19 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | Если масса отпадает, стартер вааще крутить будет? |
а кто говорит про отпадание? у меня пропадала прогнила, тоже заводилась по 10 сек , думал на бенз первые 2 дня , потом случайно глянул массу а там....та которая на двигатель на сопле, на кузов норм, поставил жигулевскую за 3 копейки уже 3 год полет нормальный . |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Сб Апр 11, 2020 17:37 Заголовок сообщения: Re: Догляд за авто в карантин |
|
|
sasha.gsm писал(а): | Dr_Oles писал(а): | зявився чек без номеру чи опису помилки.
|
подробнее можно? Check двигателя загорелся? по описанию похоже масса пропадает, у меня такое зимой было. |
Ну не я же! Или ПРОпадает и ОТпадает есть существенно разные, и именно силовая часть, со стартером? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Dr_Oles Amico
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.02.2020 Сообщения: 6 Откуда: Чернівці
|
Добавлено: Пн Апр 13, 2020 19:11 Заголовок сообщения: Re: Догляд за авто в карантин |
|
|
sasha.gsm писал(а): | Dr_Oles писал(а): | зявився чек без номеру чи опису помилки.
|
два дні поїздив і чек сам пропав)
просто була надпис "check engine" без жодного коду чи натяку де проблема.
Последний раз редактировалось: Dr_Oles (Пн Апр 13, 2020 19:45), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
|
Dr_Oles Amico
|
Добавлено: Пн Апр 13, 2020 19:44 Заголовок сообщения: |
|
|
Колеги, дякую за відгуки/думки/поради.
Зіштовхнувся ще з однією ситуацією. Після миття авто ( стандартно: піна,осмос,віск) помітив що бруд в"ївся. Парковка біля дороги - тому пилюка, за 10 днів кілька разів дощило ну і заморозки могли бути.
Пробував терти тканинною тряпкою не піддається.
Можливо порадите якусь хімію для чистки? чи це вже кандидат на полірування?
Кидаю скріни забруднень
https://prnt.sc/rykfnt
https://prnt.sc/rykge7 |
|
Вернуться к началу |
|
|
IvanT Amico
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.05.2018 Сообщения: 33 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вс Май 03, 2020 14:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Після миття авто ( стандартно: піна,осмос,віск) помітив що бруд в"ївся.
Не зовсім зрозумів, але спробуй оцю гидоту
СУПЕР ШАМПУНЬ С ВОСКОМ
тут була реклама
Не знаю, як там воск потім захищає, але шампунь відтирати допомагає))
Раніше користався черепашкою, але вона помітно дорожче(
останне попередження - ще одне порушення і бан
модератор. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Dr_Oles Amico
|
Добавлено: Пн Май 04, 2020 11:05 Заголовок сообщения: |
|
|
IvanT писал(а): | Після миття авто ( стандартно: піна,осмос,віск) помітив що бруд в"ївся.
Не зовсім зрозумів, але спробуй оцю гидоту
СУПЕР ШАМПУНЬ С ВОСКОМ
тут була реклама
Не знаю, як там воск потім захищає, але шампунь відтирати допомагає))
Раніше користався черепашкою, але вона помітно дорожче(
останне попередження - ще одне порушення і бан
модератор. |
Мав на увазі, що нічим особливим не мив. Проводив тільки стандартні процедури на звичайній мийці.
Пропиши будь ласка ще раз назву насобу, без посилання на нього
я вже дещо пробував, але 100% виведення поки не домігся |
|
Вернуться к началу |
|
|
manhunt Италомафиози
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
Добавлено: Пн Май 04, 2020 11:45 Заголовок сообщения: |
|
|
Воскову свічку в уайт спіріті розчиняють і натирають цим гарно вимите і висушене авто. Ефект кажуть, як при якісній восковій обробці - блиск, липне менше бруду і легше миється + корозійний захист. Сам ще не пробував _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пн Май 04, 2020 12:28 Заголовок сообщения: |
|
|
Віск в уайт-спириті??? Чи парафін?
А взагалі, чого це все треба робити в карантин, а не регулярно і без нього? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|