Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.05.2018 Сообщения: 120 Откуда: Івано-Франківськ
Добавлено: Пн Фев 24, 2020 15:04 Заголовок сообщения: як можна вимкнути задній очисник скла?
Доброго дня усім форумчанам
Мене у машині дратує одна деталь, якщо включені очисники лобового скла і включити задню передачу то автоматично починає працювати очисник заднього скла
Особисто мене це дратує, тому що відволікає увагу, та і нічого воно там особливо не чистить а так собі розтирає болото
Питання в тому чи можна якось штатно відключити цю функцію? може через бортовий компютер?
очень просто: не включать передние стеклоочистители, когда сдаёшь назад
в противном случае, снять фишку с заднего с/очистителя чтобы вообще не работал _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
зустрічав на просторах мережі, як таке програмно відключали для Рено.
цілком можливо, че можливо зробити і в нас, якщо глибоко поритися в мізках Фіата чимось на кшталт ЕУСкан.
Хоттабыч писал(а):
очень просто: не включать передние стеклоочистители, когда сдаёшь назад
Ага треба буде лізти в мозги
Ще одна штука яка дуже дуже напрягає це те коли машина пищить якщо не пристібнутий ременем
Ні я не проти щоб воно пищало і попереджало але блін не від 20 км/год
Я відїжаю від хати і до смітника щоб викинути сміття я мушу прищіпатися бо верещить так що капець, навіть якщо вже зупинився і не їдеш то воно далі волає, це жахливо )
Або якщо в селі їде по грунтовій дорозі то воно також пищить, 20 км це реально мало. Десь би від 40 км хоч пищало
Заглушка в поміч.
Але обов'язково з надписом "Спаси и Сохрани" і хрестами. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
та ні мені заглушки не треба, по перше щоб ще одна річ не валялася по салону машини
по друге я ж пишу що не проти ременів, але не на швидкості 20 км/год
А як ти збираєшся контролювати швидкість інших учасників руху? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
та ні мені заглушки не треба, по перше щоб ще одна річ не валялася по салону машини
по друге я ж пишу що не проти ременів, але не на швидкості 20 км/год
Так чого на форумі писати, краще гнівного листа до інженерів Фіату, що вони лохи і такого натворили. Або друге: поміняти машину, де нема ні склоочисників, ні ременів _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
а мене не бісить, але було б краще, коли спочатку б розпилялось трохи омивача на все заднє скло, а потім вже ходила щітка... _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
monoxrom
А можна я запитаю: нащо тобі вмикати склоочисники переднього скла, як що ти здаєш назад?
По друге, я розумію що ти не проти пасів безпеки. Але замість обурення клятими буржуями, краще заведи собі звичку - спочатку пристібаєшся, потім рушаєш.
Ага треба буде лізти в мозги
Ще одна штука яка дуже дуже напрягає це те коли машина пищить якщо не пристібнутий ременем
Ні я не проти щоб воно пищало і попереджало але блін не від 20 км/год
Я відїжаю від хати і до смітника щоб викинути сміття я мушу прищіпатися бо верещить так що капець, навіть якщо вже зупинився і не їдеш то воно далі волає, це жахливо )
Або якщо в селі їде по грунтовій дорозі то воно також пищить, 20 км це реально мало. Десь би від 40 км хоч пищало
Погоджуся з тим напрягом, бо крім цього, мене такою неймовірно дратує оце пікання й блимання коли вмикаєш сигнал повороту _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Последний раз редактировалось: CreAtoR (Чт Фев 27, 2020 18:54), всего редактировалось 1 раз
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме