що значить "будьте уважні"?
"зачекайте, доки скінчиться термін спецоперації"?
"пильніше слідкуйте де стоять сміттярі"?
а нічо, що на ту смугу не можна заїжджати В ПРИНЦИПІ?
це ж наскільки треба бути НЕУВАЖНИМ, щоб провтикати зміни у ПДР та наявність отих смуг на дорозі.
я би написав так: не будьте гомосєками, дотримуйтесь правил!
А то значить.
Шо (вище написали) ДО операції їздили(порушували) і тім було все до "світофора".
І тут на тобі "операція" скільки вона триватиме?
Чому раніше не слідкували за В ПРИНЦИПІ?
Думаю ТАМ (ну куди ми хоОчем) такі операціІї проводять постійно(порушив отримай і на тільки на дорозі.)
А до "самосознанки" нам ще далеко.
(все) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Был и недавно совсем. Очевидно, все менты стерегли гаранта, т.к. на Южном, несмотря на ремонт и запрет грузовикам, они таки ехали и хрен ложили на знаки. А первого мента увидел аж за Борисполем.
А вообще, Саша, Киев я помню с 71-го, когда учился там. Тогда это был тихий, уютный и красивый город, тогда старшина ГАИ пасся на перекрестке Крещатик-Ленина возле ЦУМа и ЦГ и нещадно штрафовал оленей вне перехода, тогда в кафе СНЕЖИНКА на Толстого можно было выпить чашку кофе с Пражским и вааще... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Так отож!...враги сожгли родную хату...(с)
А Варенична на Хрещатку біля ЦГ, чи в підвалі на Ч-армійській недалеко від рестрану Кавказ на Толстого, а чорний Український хліб з Докторською в ЦГ, а підсмажені ковбаски в кахве метро Хрещатик...???
Раніше в Київ любив з половинкою, теж там вчилась, їздити просто так, на вихідні, на цвітучі каштани, на цвітучий Ботанічний, і один, і другий, навіть була мисля мінятись квартирами, потім устаканилось. Від останнього бачення Києва зблизька стало паскудно- ...не той тепер Миргород...(с) _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
що значить "будьте уважні"?
"зачекайте, доки скінчиться термін спецоперації"?
"пильніше слідкуйте де стоять сміттярі"?
а нічо, що на ту смугу не можна заїжджати В ПРИНЦИПІ?
це ж наскільки треба бути НЕУВАЖНИМ, щоб провтикати зміни у ПДР та наявність отих смуг на дорозі.
я би написав так: не будьте гомосєками, дотримуйтесь правил!
А то значить.
Шо (вище написали) ДО операції їздили(порушували) і тім було все до "світофора".
І тут на тобі "операція" скільки вона триватиме?
Чому раніше не слідкували за В ПРИНЦИПІ?
Думаю ТАМ (ну куди ми хоОчем) такі операціІї проводять постійно(порушив отримай і на тільки на дорозі.)
А до "самосознанки" нам ще далеко.
(все)
приехал как пару дней оттуда ,ой я вас умоляю немцы тоже нарушают там где нет того что их снимает на фото видео фиксацию!! _________________ Бортовик Темпра
Що киянам обіцяє? Новий старий ....
На дороги Києва виїхали новенькі....Miles Eurolift.
(десь такі) https://youtu.be/_oFkNPNRs84 _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Qstas
главное что они уже выехали, и даже поездили и поехали взад, тут немного другая инфа, но вам виднее видимо https://ua.news/ru/video-v-kieve-poyavilis-novye-evakuatory/ _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
А чого тільки Київ?
Сьогодні зранку (6:00) вийшов вигуляти свого бобика. Поміж будинками висить дим, тхне горілим листям. Спочатку подумав, що кучі торішнього листя підпалили прибиральники. Поїхав на роботу, працюю в полі, від міста 10км. Весь час, поки їхав, спостерігав шар диму над полями. Знову ж таки горіле листя. Навкруги поля, все вкрите смогом. Сморід такий, що я, алергик, був змушений вдягнути респиратор.
По прямій до Чорнобиля 420км. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Часовой пояс: GMT + 3 На страницу Пред.1, 2, 3След.
Страница 2 из 3
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме