Ну как сказать парица... ) Видел тексты в инете по 680грн. И 1300грн. Работу пока не трогаю. Цвет... У меня плёнка тёмная. По сути цвет не важен, но если сниму... Плюс с разборок наверняка есть нормальные. Но как кинулся, закончились или долеко от Харькова. Приедет мешочек с кубиками стекла ))) По сему и спрашиваю...
Просто по машинке есть ещё вопросы. И если не парица)))) то просто запара получится )))))))
Как то в один период напало.. Сцепление на старте иногда подёргивает, тормозной барабан осенью покривил.( наверно лужа)..(((((((
OLE-OLE
Міряли на гарячу...
Від зміни палива поліпшилася компресія...
1.6/16 ставили ременя по кимсь намальованим "міткам"...
Це все дофіга розумно і професійно, але не треба іншим давати своїх "дуже розумних" порад та "дуже цінних" рекомендацій.
Мудрість не завжди приходить з віком, часто вік приходить сам _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Всем привет. Пасаны, уже и машины как год не маю, накопилось за время эксплуатации 10+ Гб разных мануалов, Eper и т.д. что-то +-редкое качал выискивал... Забрал бы кто, а? Я на гугл драйв залью и качайте наздоровье! Только не надолго, бо и там места маловато. Чтобы потом удалить, а у кого-то из вас осталось. Так авось и мне опять когда-то пригодится - вы со мной поделитесь.
Будет качать кто-то? _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
Всем привет. Пасаны, уже и машины как год не маю, накопилось за время эксплуатации 10+ Гб разных мануалов, Eper и т.д. что-то +-редкое качал выискивал... Забрал бы кто, а? Я на гугл драйв залью и качайте наздоровье! Только не надолго, бо и там места маловато. Чтобы потом удалить, а у кого-то из вас осталось. Так авось и мне опять когда-то пригодится - вы со мной поделитесь.
Будет качать кто-то?
Хоть скрины выложи, что там у тебя имеется. Может и заинтересуется кто то. Я как новый юзер старого фиата все что хоть как то авто моего касается, все качаю и читаю, весь ютуб пересмотрел по запросу фиат добло))) и этот форум, все 60 с хвостом тем осилил за две недели. Далее буду наверное русский доблофорум перелистывать. Может кто скажет, есть что у русских чего нет на нашем?
Andrik_w
Так а скрины чего выкладывать то? Списка файлов? Или открывать каждое и делать скрин первой страницы? Пока я буду это делать, уменьшать фото и вываливать сюда быстрее скачать и посмотреть.
Залил всё, что есть, кроме епер84. Он не влазит, 7Гб. Качайте. Через неделю снесу и закину епер.
P.s. всем обязательно смотреть видео "dolbo-колхоз". Уже как пару лет лежит, наконец дошли руки выложить на всеобщее обозрение _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
Andrik_w
Так а скрины чего выкладывать то? Списка файлов? Или открывать каждое и делать скрин первой страницы? Пока я буду это делать, уменьшать фото и вываливать сюда быстрее скачать и посмотреть.
Залил всё, что есть, кроме епер84. Он не влазит, 7Гб. Качайте. Через неделю снесу и закину епер.
OLE-OLE
Міряли на гарячу...
Від зміни палива поліпшилася компресія...
1.6/16 ставили ременя по кимсь намальованим "міткам"...
Це все дофіга розумно і професійно, але не треба іншим давати своїх "дуже розумних" порад та "дуже цінних" рекомендацій.
Мудрість не завжди приходить з віком, часто вік приходить сам
Я з вами згоден! Не треба мені давати поради, тим паче що я їх не просив!!
Ось чоловік просив поради, то порадьте щось ..., якщо "вік не прийшов сам ".
Ромчик писал(а):
Привіт, вперше тут Пишу. Сьогодні був на СТО поміряв помпресію на добло 1.2, і у всих циліндра показало близько 10.
І от питання, порадьте будь ласка мотриста в Києві??? Був на Сто АТЛ (там просто облуговуюсь) сказали що в них мотриста немає.
Ромчик писал(а):
Та справа втому що і масло підбирає, і на свічки масло кидає, розумію, може там просто сальники клапанів поміняти, але якщо робити то робити все.
Повторюсь:
"Я порадив не спішити з мотористами (з повгим капремонтом), а спрочатку поміняти сальники клапанів."
Привіт, вперше тут Пишу. Сьогодні був на СТО поміряв помпресію на добло 1.2, і у всих циліндра показало близько 10.
І от питання, порадьте будь ласка мотриста в Києві??? Був на Сто АТЛ (там просто облуговуюсь) сказали що в них мотриста немає.
Ромчик писал(а):
Та справа втому що і масло підбирає, і на свічки масло кидає, розумію, може там просто сальники клапанів поміняти, але якщо робити то робити все.
Повторюсь:
"Я порадив не спішити з мотористами (з повгим капремонтом), а спрочатку поміняти сальники клапанів."
тобто: скинути ГБЦ, розібрати її вщент, замінити тільки сальники клапанів (100-200 грн. комплект, в залежності від кількості клапанів), не дивлячись ні на стан напрямляючих, ні на стан седел, ані на стан самих клапанів? чи що пропонується?
як можна щось радити по лікуванню , якщо немає діагнозу хвороби??
як і чим допоможе заміна сцяльників клапанів при роздовбаних напрямляючих втулках?
а якщо воно жере масло через померлі маслоз'йомні кільця та/або зношену гільзу?
навіщо впруджувати людину в розтрати на рівному місці? бо якийсь Уазя із сусідньго гаражу колись ляпнув про заміну сцяльників?
а що би порадили міняти людині, в якої стоїть дизельни двигун, який від заводу НЕ МАЄ жодного сальника на клапанах??
самі лиш питання виникають, жодної відповіді...
по-людськи то робиться так: знімається ГБЦ, проводиться дефектовка її складових, а також наразі ще й перевіряється стан циліндрів, а вже тоді приймається рішення щодо напрямку руху по відновленню здоров'я автівки. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Ромчик писал(а):
Повторюсь:
тобто: скинути ГБЦ, розібрати її вщент, замінити тільки сальники клапанів (100-200 грн. комплект, в залежності від кількості клапанів), не дивлячись ні на стан напрямляючих, ні на стан седел, ані на стан самих клапанів? чи що пропонується?
як можна щось радити по лікуванню , якщо немає діагнозу хвороби??
як і чим допоможе заміна сцяльників клапанів при роздовбаних напрямляючих втулках?
а якщо воно жере масло через померлі маслоз'йомні кільця та/або зношену гільзу?
навіщо впруджувати людину в розтрати на рівному місці? бо якийсь Уазя із сусідньго гаражу колись ляпнув про заміну сцяльників?
а що би порадили міняти людині, в якої стоїть дизельни двигун, який від заводу НЕ МАЄ жодного сальника на клапанах??
самі лиш питання виникають, жодної відповіді...
Ну чого розійшовся ..., порадь людині щось!
Він же чекає поради від "мудрої" людини, яка не відрізняє бензиновий двигун 1.2, від дизельного двигуна.
Цитата:
по-людськи то робиться так: знімається ГБЦ, проводиться дефектовка її складових, а також наразі ще й перевіряється стан циліндрів, а вже тоді приймається рішення щодо напрямку руху по відновленню здоров'я автівки.
[quote]
Кожен йде своїм шляхом!
Я пройшов свій шлях (заміна ГРМ) і мені цого вистачило, мене все влаштовує. Рік і 2 місяці (10 тис. км. - політ нормальний)
Пішов би до "мудрих" майстрів - попав би на капіталку.[/b]
заміна ГРМ - це не ШЛЯХ, це лиш "надів шкарпетки"
якої такої "мудрої" поради ти від мене чекаєш? давай.те мені авто в руки - дам пораду.
а нє, маю одну: Ромчик, менше слухай всіляких дурниць від досвічених наїзників, бо впрудять на гроші без подальшої відповідальності за свої "мудрі поради" _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
а нє, маю одну: Ромчик, менше слухай всіляких дурниць від досвічених наїзників, бо впрудять на гроші без подальшої відповідальності за свої "мудрі поради"
Розбороняючи дерущихся- стопудовий шанс мають набиту морду від обох сторін. В мене і так мало зубів лишилось.Прикро. Ще прикро,що любимий форум переходить в бійцівський клуб.😭 _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
привіт, добловоди та автохірурги!
Скільки "ходять" оригінальні шестерні привода ГРМ на моторах 1,9жтд?
Якої якості неоригінал, наприклад, "Autotechteile", "Akkussan"? Порадьте "для себе"
CarElf
Скільки ходять? Багато, ще не бачив жодної неходячої.
300, 400, старших двигунів не доводилося лапати. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме