маю думку встановити на кубу вебасту. Цікаво, хтось замислювався про це?
+ ще один гємор. у мене в місті офіціали ніколи такого не робили. Якщо встановлювати не у офіціалів, а у профессіоналів, то шо буде з гарантією...
+ ще один гємор. у мене в місті офіціали ніколи такого не робили. Якщо встановлювати не у офіціалів, а у профессіоналів, то шо буде з гарантією...
Гарантія не буде зберігатися точно. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Якщо поставити не мокру Webasto,а "сухий" китайський нагрівач? https://www.youtube.com/watch?v=_Ly2staYSW8 Він на відміну від Webasto монтується автономно,й ніякої інсталяції у систему авто,окрім АКБ.
Якщо поставити не мокру Webasto,а "сухий" китайський нагрівач? https://www.youtube.com/watch?v=_Ly2staYSW8 Він на відміну від Webasto монтується автономно,й ніякої інсталяції у систему авто,окрім АКБ.
Такі і не китайські знайти можна. Ебешпехер, чи та сама Вебасто.
Але тобі в будь-якому випадку доведеться щось різати. Той же кузов.
І питання постає в меті. Що потрібно? Аби салон прогрівся, чи двигун з салоном? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Цікаво а на х.. віщо та баста..
Ну нема вже тих морозів....і навряд чи будуть...
А як що АКБ буде тянути тую басту то вона (батарея)без проблем "заведе" справний двиг.
(скільки воно їсть току можна вичитати в інеті )
(нмд) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Цікаво а на х.. віщо та баста..
Ну нема вже тих морозів....і навряд чи будуть...
А як що АКБ буде тянути тую басту то вона (батарея)без проблем "заведе" справний двиг.
(скільки воно їсть току можна вичитати в інеті )
(нмд)
А швидкість виходу на робочу температуру? Особливо сучасних дизелів. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Ну да ... проїхать з ранку 5км та в вечері 5.3км в холодному авто.звісно не по феншую.
(жартую) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Ну да ... проїхать з ранку 5км та в вечері 5.3км в холодному авто.звісно не по феншую.
(жартую)
Для цього є бензинові машини _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Гарантія не буде зберігатися точно.
Згідно умовам гарантії, все, що встановлено у офіціалів не впливає на гарантію. Тобто вебаста, встановлена на оф. сервісі не впливає на гарантійні зобов*язання Італ моторс Україна. Про це мені сказали у мого місцевого представника, та менеджер по гарантії в Італ моторс Україна.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме