Nahtigall
а каким образом турбина к перебоям зажигания?
интересно, за что им заплатил 1850? за бумажку с кодами проблем, решение которых даже не предложили? Ну, плати дальше, коль такой богатый
Згадайте, з чого почалась ця тема. Гроші взяли за те що замовляв, за перевірку міток ременя ГРМ (розбірка - збірка) А бумажка з кодами проблем і інфа про турбіну це як бонус. Але по ходу спілкування тут, виявилось що мені поставили не ті свічки запалення. Буду виправляти. Дякую усім за науку.
Прикольно. Значит я демрингую, за ЗАМЕНУ ремня и ролика ГРМ на таком моторе беру вдвое дешевле. НИКО рулят _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Nahtigall
ЯКА ЩЕ ПРОКЛАДКА КРИКИ?
Вони що, распредвали знімають при зміні ГРМ?
спеціалісти... бабки стригти
Якщо свічки вони ставили, то віддай їм в зад _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
Nahtigall
ЯКА ЩЕ ПРОКЛАДКА КРИКИ?
Вони що, распредвали знімають при зміні ГРМ?
спеціалісти... бабки стригти
Якщо свічки вони ставили, то віддай їм в зад
Тільки кришку, щоб розпредвал зафіксувати. А свічки не їхні.
1)По темі свічки лєві- мають стояти ірідієві, або оригінал або денсо ixu27, - хто що любить..
2)навіть на тому гамні, що зараз стоїть пропусків не буде..
3) пропуски і на газу і на бензі?- якщо на бензі нема - проблема в гбо
4) що значить не працює турбіна?машина не їде? Тупить?турбіна до пропусків ніяк не в'яжеться _________________ Слава Україні!!
1)По темі свічки лєві- мають стояти ірідієві, або оригінал або денсо ixu27, - хто що любить..
2)навіть на тому гамні, що зараз стоїть пропусків не буде..
3) пропуски і на газу і на бензі?- якщо на бензі нема - проблема в гбо
4) що значить не працює турбіна?машина не їде? Тупить?турбіна до пропусків ніяк не в'яжеться
Тестували на бензині (з газом вони не дружать). Машинка просто тупить. Можливо датчики турбіни. Шукаю де перевірити.
Nahtigall
да поставь родные свечи и...
так тупит, или перебои в зажигании? _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
Nahtigall
або дує, але мимо каси, бо дюрка в пайпі.
або не вертиться, бо дюрка в даунпайпі.
або не вертиться, бо здохла.
або не дує, бо клапан бусту не працює.
або не дує, бо вейстгейт заклинило.
чи то всьо можна побачити комплюхтором? чи може тра зняти шта...ой, вибачте: відкрити капот і перевірити? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Діагностика тут, на форуму, стільки і стільком показала "моментум море", не даючи деталей, шо половина форуму вже повинна виздихати...
От тому я за 14, майже, років, так ні разу не підходив до сканера- їде, не жере- і слава богу- ...от многия знаний многие печали...(с)
Всьому є пояснення- якшо тиждень назад в дорозі довжиною 780 км середній жор бензину був 5 л/100 км, на біса мені той сканер?
А у вас скільки жере на сотню, шо треба до хірурга, пане Nahtigall? Наскільки від середніх Х л/100 км відрізняється? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Nahtigall
або дує, але мимо каси, бо дюрка в пайпі.
або не вертиться, бо дюрка в даунпайпі.
або не вертиться, бо здохла.
або не дує, бо клапан бусту не працює.
або не дує, бо вейстгейт заклинило.
чи то всьо можна побачити комплюхтором? чи може тра зняти шта...ой, вибачте: відкрити капот і перевірити?
Ну я трохи олень в ремонті, але ж не ОЛЕНЬ. Завтра будем заглядати. Пи.си. дякую за варіанти.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме