16 жовтня 2019 замінили по гарантії мій глючний USB-блочок магнітоли.
Проблема зменшилась, але повністю не зникла. Інколи при черговому включенні магнітола починає грати саму першу пісню на флешці. В моєму випадку це пісня групи A-ha "Crying in the rain". Тобто, слухав, скажімо, Елтона Джона і вимкнув. Через деякий час вмикаєш, а там вже грає A-ha. Це трапляється нечасто, але трохи бісить.
Попробуйте другую флешку,желательно постарее _________________ не надо "змінювати країну"
НАЧНИ МЕНЯТЬСЯ САМ
16 жовтня 2019 замінили по гарантії мій глючний USB-блочок магнітоли.
Проблема зменшилась, але повністю не зникла. Інколи при черговому включенні магнітола починає грати саму першу пісню на флешці. В моєму випадку це пісня групи A-ha "Crying in the rain". Тобто, слухав, скажімо, Елтона Джона і вимкнув. Через деякий час вмикаєш, а там вже грає A-ha. Це трапляється нечасто, але трохи бісить.
Якщо музика грає в розкид, а не послідовно, то моя магнітола теж "забуває" останню пісню. При послідовному відтворенні все ок.
Випала нагода перевірити пораду пана Swimmer. На жаль, в моїй реальності це не працює. Все одно, я дуже вдячний пану Swimmer за участь. Хай їй грець, цій магнітолі. _________________ Fiat Tipo 1.4 МТ (95 л.с.) Хетч
И диски и резина и комплектация лучше чем у наших хетчбеков за ту же цену в гривне, но в долларах добавилась тысяча за счёт курса. Но обшивка сидений мне наша лучше.
И диски и резина и комплектация лучше чем у наших хетчбеков за ту же цену в гривне, но в долларах добавилась тысяча за счёт курса. Но обшивка сидений мне наша лучше.
А что там в комплектации лучше? Вроде колеса больше красивые, круиз есть и всё. Климата нет, на ручке.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме