Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
Добавлено: Вт Сен 17, 2019 14:07 Заголовок сообщения:
Крім наві треба ще і карта перед очима, і розуміння ситуації, бо так заведе свої залізним мозком... На днях рази три переконався. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.03.2019 Сообщения: 72 Откуда: ITALY
Добавлено: Вт Сен 17, 2019 23:37 Заголовок сообщения:
monoxrom
Також стикався з подібною ситуацією. Тому і тримаю одночасно Maps.me і OsmAnd коли не находить 1 включаю 2 _________________ SPARE PARTS & ACCESSORIES FOR VEHICLES OF ALL MANUFACTURERS (WORLDWIDE SHIPPING)
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
Добавлено: Ср Сен 18, 2019 07:44 Заголовок сообщения:
Справа в тім, шо наві може прокласти маршрут зовсім не так, як ви збираєтесь їхати. 5 днів назад їдемо в Делятин, наві заводить вже в містечку на такі вулиці, з такими косогорами, мать-перемать...
Позавчора їдемо з Чернівців/Мамалигу на Одесу через Молдову/Паланку. Наві вперто нас повів в бік Тернополя/Хмельницького з натяком на дорогу Київ/Одеса.
Виправили. В Молдові повів не мимо Кишинеу, а через Бендери. Воно то нічого, дороги та відстані приблизно однакові, Паланка одна, а тільки через Бендери це два прикордонних переходи Молдова/ПМР та ПМР/Молдова.
Тому навігатор най буде, а карта- фрагментами дороги із Гуглі- обовязково, бо без неї загальну і детальну картину не видно, або не зовсім. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.05.2018 Сообщения: 120 Откуда: Івано-Франківськ
Добавлено: Ср Сен 25, 2019 19:29 Заголовок сообщения:
так я знаю що навігатор це добре але краще мати запасні варіанти і користуватися всім
ми тепер в кінці літа проїхали біля 3000 км по маршруту
Угорщина-Хорватія-Чорногорія-Сербія-Румунія
дивно те що на телефоні часто пропадає GPS сигнал і навігація стає неактивна((( Таке враження що без інтернету воно майже не працює, а інтернет не хотіли підключати бо той роумінг у всіх країнах зїв би багато грошей
Ну в Європейських країнах і по знаках можна їхати нормально єдине що вже у містах треба добре дивитися на карту
Найбільше порадувала Румунія, там на всіх дорогах повно вказівних знаків, перед кільцями 2 рази показують напрямки і після зїздів з кільця ще раз позначено що ви правильно зїхали куди треба. І дороги не рівня українським всюди, в Румунії переважно прямі і за містом можна їхати 100 км що цілком достатньо
А от найгірше було в Сербії, там ситуація на дорогах дуже подібна на Україну))) Ну ям таких нема диких як у нас, це взагалі жесть, я маю на увазі зі знаками напряжно і ПОВНО ремонтів всюди на дорогах, там довелося блудити кілька разів і навіть питати місцевих куди їхати бо дорога де мав бути проїзд на ремонті) А ще в одному місці також ремонт і знак просто - обїзд вправо, їдеш туди і там ще повно всяких доріг у різні сторони і так кілометрів 5 добрих, і все без знаків що і куда їхати!!!! але як на диво там вдалося методом тику проїхати хоч і після обїзду виїхав на трасу не по-людськи не "за шерстю" а проти)))
Добавлено: Ср Сен 25, 2019 20:02 Заголовок сообщения:
В Румунії просто прекрасна і зрозуміла, навіть не румунам, організація ДР, тому ні ДТП- малюсіньких, ні поліції на дорогах ні разу за 3 дні не бачив ніде. Ніхто нікого не давить ззаду, збоку, не сигналить, не преться по обочинах чи осьових, просто нормально і спокійно їдуть, бо твердо знають- їхати треба всім! _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.05.2018 Сообщения: 120 Откуда: Івано-Франківськ
Добавлено: Чт Сен 26, 2019 08:11 Заголовок сообщения:
Ні ну ми поліцію бачили 3 рази за два дні... Стоять зразу за кордоном у першому селі а потім зранку зустріли на заправці і в одному селі стояли з радаром...
Місцеві також трохи літають, там за межами населених пунктів якщо збоку виходять дороги на головну то всюди є знаки зменшення швидкості 70 перед і 50 на самому перехресті, але місцеві летять під 100 і навіть більше
але загалом по Європі так, смішно, коли всякі "круті" машини їдуть 50 по населених пунктах і ніхто нікого не давить, не пхається, не підрізає і загалом не бикує
Мені в Хорватії сигналили і махали руками коли я на дорозі розвертався бо поїхали не туди, а там дуже напряжно дороги вузькі і обочини немає, зразу або відбійники або каміння або непролазні хащі, пощастить коли знайдеться збоку ніша на одну машину, але з другого боку такої нема і всеодно треба розвертатися мінімум за два рази "вперед-назад" Тут мені подобаються наші дороги, широкі і з обочинами такими що машина поміститься
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.06.2010 Сообщения: 4052 Откуда: Житомир
Добавлено: Чт Сен 26, 2019 08:58 Заголовок сообщения:
Александр Васильевич писал(а):
Ніхто нікого не давить ззаду, збоку, не сигналить, не преться по обочинах чи осьових, просто нормально і спокійно їдуть, бо твердо знають- їхати треба всім!
я вам скажу - таке всюди, де я їздив на захід від Львова. Всюди чемні, всюди всі виконують ПДР, немає цієї жесті як у нас, хоча винятки є всюди. Єдине хіба що, так це у містах всі різко перебудовуються зі смуг, але навіть і це виходить гармонійно і нікого не напрягає, так як вся смуга рухається майже з однаковою швидкістю.
В Польщі бачив картину: права смуга постопово закінчується, потрібно перебудуватися в лівішу, далі іде теж смуга, але потрібно суцільну перетнути. "І їдь собі по вільній смузі, далі десь втиснешся полюбе, пропустять" - подумав би українець. А вони ні, стали перед кінцем смуги і навіть передніми колесами не перетнуть суцільну, всі чекали часу і місця, щоб виїхати на другу смугу.
А саме головне - це розмітка. Ми в плані дорожньої інфраструктури як неандерталець і людина розумна.
В Нідерландах знайома розказала про здачу тесту: якщо при перебудові в іншу смугу ти подивився тільки по дзеркалам, включив поворот і переїхав - все, ти не здав, тому що ще додатково не повернув голову назад і таки не впевнився, що там нікого немає ( про мертві зони ).
Добавлено: Чт Сен 26, 2019 10:35 Заголовок сообщения:
так культури значно більше
Але от в Хорватії у місті пхалися з трьох рядів в один, аж бігом
Я перший раз їхав але знаю що мені треба буде повертати направо то їду собі по правому ряду, і сунемося помалу бо затор, а з лівіших рядів всі нагло всуваються прямо перед тобою
А ті кільця що модно по Європах ставити
Ви могли подумати що може бути кільце буде на дорозі одностороннього руху!
Google Maps сейчас добавил функцию загрузки карт офф лайн. Закачал карты по маршруту и не паришься ни с какими лицензиями. _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
Я не знаю, что значит мусор, но у меня EasyGo 510B с IGO 8.3, которому уже лет 8, и раз в год закачать с 4pna новые карты, ПОИ и т.д. и поставить их в навигатор занимает 10 минут.
Также в телефоне стоит IGO Nextgen Israel в последнем моде от arimi. Карты, ПОИ, камеры и т.д. ставятся те же, последних выпусков.
Так вот старый навигатор в работе, висящий отдельно, нравиться гораздо больше, чем в нави в телефоне, который нужен в дороге не только как навигатор, а и телефон.
Справа в тім, шо наві може прокласти маршрут зовсім не так, як ви збираєтесь їхати. .
Це типова помилка всіх навігаторів, у кожного ж свої алгоритми розрахунку маршрутів. Найоб"єктивніше по Україні працюють Гугл.Карты як не крути, мабуть через те що вони орієнтуються на дані користувачів по швидкості на різних ділянках і маршрутах
рекомендую звернутись сюди https://www.facebook.com/kiev.gps.service/ - продажа навігаторів нових та бу, в т.ч. Garmin... оновлюють карти _________________ Ford C-Max 2.0 (були: Opel Vectra C, Opel Omega B, Opel Vectra B, Opel Omega A, Opel Kadett E, Opel Kadett E, Fiat Regata 75 i.e.)
Поясніть навіщо зараз окремо навігатор?
Нормальний смартфон + зарядка від прикурювача + магнітний тримач:
поставив програму відореєстратор (із попередженням камер фотофіксації), паралельно Гугл-мапс із завантаженими офлайн мапами...
п.с. На старому андроїді все це трохи глючило, але працювало. На старому айфоні взагалі літає. _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме