Ціна адекватна, комплектація у Лянчі завжди була доброю...,але навіщо Тобі цей ексклюзив? Ще й на механіці.
Продати буде важко, зі специфічними запчастинами теж...
Як на мене - сумнівна покупка. Емоційна ,но не логічна! _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4373 Откуда: Рiвне
Добавлено: Вс Сен 22, 2019 12:39 Заголовок сообщения: Re: хто знає цю Дельту?
a_rubs писал(а):
....
Як на мене - сумнівна покупка. Емоційна ,но не логічна!
Пише власник А-класу
По факту, фотки погано збільшуються, не зрозуміло, що на стиках бамперів по правій стороні.
Пробіг всього сто тисяч. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Добавлено: Вс Сен 22, 2019 13:04 Заголовок сообщения: Re: хто знає цю Дельту?
zbuduna писал(а):
a_rubs писал(а):
....
Як на мене - сумнівна покупка. Емоційна ,но не логічна!
Пише власник А-класу
Так...я теж дивувався коли купляв...
Але 3 таких автомобілі на подвір"ї...позитивні відгуки сусідів(точніше їх жінок), + купа автомобілів на розборці...
Жінка в захваті, мені байдуже...службове авто рулить...для вихідного дня - Сітроен в гаражі.
п.с. Скажу так, А-клас з правильним двигуном,АКПП та комплектацією - дуже ліквідний автомобіль. Не Гольф/Пассат, але має свого клієнта. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
Добавлено: Вс Сен 22, 2019 13:34 Заголовок сообщения:
хоча вважаю 6.5 адекватною ціною на то чудо італ. автопрому
нащо воно мені треба - та хз? жінка пісяє кіпятком - хоче Дельту - зараз в неї Іпслон...подумав може візьму цю Дельту - доведу до пуття і залишу її...
П.С. про мотори т-джет я знаю все - і повірте 100 тис для тої машини то як для японця 200
турбіна, колектор, гранати, зчеплення, двомасовий, гранати внутрішні...глючна опельовська 6ти ступка(підшипники) і тд - як раз для 100ки тис пробігу _________________ Слава Україні!!
Добавлено: Вс Сен 22, 2019 13:46 Заголовок сообщения:
Дивись, з мого "кузовного досвіду" виходячи з мінімальної кількості фото:
- невідповідність фарби бампер-крило праве-капот
- зазор бампер-капот "космічний" - висновок: бампер "натягнули"
- дверка водія - задня - різнотон
Тому думаю, що питання не тільки у правій стороні авто, но і спереду, і зліва.
Але звісно - вживу треба дивитися... і визначати ступінь пошкоджень, і якість ремонту. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
Добавлено: Вс Сен 22, 2019 13:53 Заголовок сообщения:
Romko писал(а):
хоча вважаю 6.5 адекватною ціною на то чудо італ. автопрому
нащо воно мені треба - та хз? жінка пісяє кіпятком - хоче Дельту - зараз в неї Іпслон...подумав може візьму цю Дельту - доведу до пуття і залишу її...
П.С. про мотори т-джет я знаю все - і повірте 100 тис для тої машини то як для японця 200
турбіна, колектор, гранати, зчеплення, двомасовий, гранати внутрішні...глючна опельовська 6ти ступка(підшипники) і тд - як раз для 100ки тис пробігу
Так то ще по мінімуму на 1-1.5к тєгне. Нє? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
Добавлено: Вс Сен 22, 2019 13:59 Заголовок сообщения:
ремонт так сє - то зрозуміло, права передня дверка мальована до половини, - капот тільки по центру, бампер повністю, всі айрбеги на місці, стьокла всі рідні..
крім того щн купа дрібних коцок по кузову в плані вмятинок і царапин...
удар був в праве колесо - бампер розлетівся, ричаг звгнуло (ричаг, стойка, рул наконечник мінялись, підкрилок паявся, з інтеркулера вирвало патрубок - паявся)
по мотору коробці, клімі і тд - по словах власника проблем нема
продати потім то чудо - ясно що анріал _________________ Слава Україні!!
Добавлено: Вс Сен 22, 2019 14:05 Заголовок сообщения:
ну гарячка в цій турбі на 100 тис думаю в хлам, - з моменту як я мав т-джета пройшло вже 3.5 роки і бачу поляки вже навчились виливати їх - 400-500 злотих, колектор також поляки роблять, або від мультиейра б\у - усилений 500-700 злотих
зцепа, двумасовий, вижимний підшипник в зборі з цил зчеплення - ну хз дол 500
ну але то такоє - зцепа ше може і ок, КПП також може бути ок _________________ Слава Україні!!
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.04.2007 Сообщения: 3484 Откуда: Кийив
Добавлено: Пн Сен 23, 2019 21:29 Заголовок сообщения:
Я её знаю, продают перекупы, повреждения были по касательно, бампер и крыло заменены и фара левая, бампер был синий, крыло белое, и одно пошпаклевано, вроде так, дальше сами _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.06.2009 Сообщения: 1592 Откуда: харьков
Добавлено: Пн Сен 23, 2019 23:10 Заголовок сообщения:
А по салону думается мне, что там не 100К пробега.
Еще и руль облезший, оно как бы известная болезнь, но у меня на данный момент 85К и он цел.
Да и ремонт от господ перекупов - ну, стало быть, все равно переделывать.
Имхо, не брал бы такой экземпляр. По сути, потом придется ввалить разницу между "интересной" и "среднерыночной" ценой. _________________ ...На передние двери ручки от шевролет Нива не идут...
...Передние ручки все идет надо только чуть чуть напрягтись и поразпиливать как надо и добавить кольцо уплотнитель...
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.04.2007 Сообщения: 3484 Откуда: Кийив
Добавлено: Вт Сен 24, 2019 18:54 Заголовок сообщения:
Rorik
Никто не отговаривать, просто рассказали правду, а решать только серцем) никак не головой, этож итальянка) до перекупов она была в одних руках 🤚, и перекуп сам на ней ездит, каждый день) это показатель как бы что колеса не отваливаются, и он продавал её ещё до покраски, так помоему никто ничего не прячет, как по мне _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме