|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Олесь_3003 Италофан
Возраст: 71 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.08.2018 Сообщения: 186 Откуда: Павлоград
|
Добавлено: Ср Июл 17, 2019 13:22 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | Хоч вбийте, а от нашо той розвал на новому авто робити??? Заради процесу? |
Теж так вважаю. Зараз машина їде, як по рейкам. Полазять - почне тягнути вбік і гризти гуму. Та ще й кермо буде косити вбік. Перевірено на власній шкурі на сервісі тойота. Спробую відмовитися. Запропоную просто сплатити за розвал. _________________ Fiat Tipo 1.4 МТ (95 л.с.) Хетч |
|
Вернуться к началу |
|
|
Swimmer Италолюбитель
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.12.2017 Сообщения: 67 Откуда: Дніпро
|
Добавлено: Ср Июл 17, 2019 13:43 Заголовок сообщения: |
|
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Олесь_3003 Италофан
Возраст: 71 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.08.2018 Сообщения: 186 Откуда: Павлоград
|
Добавлено: Ср Июл 17, 2019 13:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Swimmer
Де ви так гарно обслуговивались? _________________ Fiat Tipo 1.4 МТ (95 л.с.) Хетч |
|
Вернуться к началу |
|
|
Rorik Италоманьячище
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.06.2010 Сообщения: 5081 Откуда: Киев
|
Добавлено: Ср Июл 17, 2019 14:13 Заголовок сообщения: |
|
|
фильтр салона 1032грн ??!!!!!!!! _________________ не надо "змінювати країну"
НАЧНИ МЕНЯТЬСЯ САМ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Swimmer Италолюбитель
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.12.2017 Сообщения: 67 Откуда: Дніпро
|
Добавлено: Ср Июл 17, 2019 14:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Олесь_3003 писал(а): | Swimmer
Де ви так гарно обслуговивались? |
http://www.porttyre.com/ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Олесь_3003 Италофан
|
Добавлено: Ср Июл 17, 2019 15:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Swimmer
Дякую. Я намагався з ними порозумітися, але на якомусь моменті ми не зійшлися. Вже не пам'ятаю, на чому саме. Може наступного року ще раз спробую до них. _________________ Fiat Tipo 1.4 МТ (95 л.с.) Хетч |
|
Вернуться к началу |
|
|
Олесь_3003 Италофан
|
Добавлено: Чт Июл 18, 2019 16:50 Заголовок сообщения: |
|
|
Пройшов ТО1. Без розвалу-сходження 4700 гривень і майже 2 години часу. Був присутній в зоні сервісу, спілкувався з майстром. По магнітолі (периодично перестає бачити флешку)проблему взяли до уваги, сказали колись зателефонують, коли в них з'явиться якась штукенція. З приводу неповного закриття заслонки пічки консиліум одностайно вирішив, що так клімат працює на ВСІХ машинах, бо повітря спочатку проходить через горячий моторний відсік і саме тому з дефлекторів завжди іде на 5-10 градусів тепліше повітря, ніж на вулиці. Треба віддати належне майстру, який після короткого глузування з мого "китайського" термометра на виході дефлектора все ж таки завів мотор, сам перевірив і зрозумів, що дійсно іде горяче повітря, яке можна зупинити тільки кондиціонером. "Треба розібрати пів-машини, треба повністю знімати торпедо, аби побачити заслонку. А пластмаса торпедо на цих італійських "жигулях" дуже погана, багато чого з кріплення відламається і потім буде скрипіти і хитатися". Після таких слів майстра я зняв це питання з порядку денного гарантійного ремонту мого Тіпо. Масло на доливку віддали. Намагаюсь знайти техдок на нашу машину, що і як знімається, аби самому відремонтувати пічку. Магнітолу на андроїді, напевне, буду купувати на алі і сам заміню. Ще майстер попередив, щоб частіше контролював рівень оливи в цьому двигуні. Бо рівень був занизький. Отакі справи.
_________________ Fiat Tipo 1.4 МТ (95 л.с.) Хетч |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Июл 18, 2019 16:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Що значить- занизький? Нижче нижньої мітки, чи де? А як при заміні перед цим було? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Олесь_3003 Италофан
|
Добавлено: Чт Июл 18, 2019 18:26 Заголовок сообщения: |
|
|
Це перше ТО, перша заміна. Майстер сказав, що був низький рівень. Восени я трохи доливав до максимума. Потім більше не дивився. За осінь-зиму-весну і половину літа рівень впав нижче нижнього порогу. Всього пробіг 7000 км. Думаю, приблизно півлітра згоріло. _________________ Fiat Tipo 1.4 МТ (95 л.с.) Хетч |
|
Вернуться к началу |
|
|
Юрий П Италофан
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.03.2014 Сообщения: 111 Откуда: Николаев
|
Добавлено: Чт Июл 18, 2019 20:12 Заголовок сообщения: |
|
|
Олесь за Кондиционер забыли? Но и ответ мы знаем- «особенности работы», и сцепление у Вас как-то работало? но ответ наверное был бы похож. Такие они официалы . И масло льют не по книге. Фильтры все поменяли или сказали что мало прошли? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Июл 18, 2019 20:26 Заголовок сообщения: |
|
|
Таких "майстрів" гнати треба за таку установку лапи під"йомника!!! Або на ребро, яке повинно бути вказане, або на місце в днищі. Ще пара разів і прогнеться поріг аж бігом.
Мені так пластикову декор. накладку обірвали справа ззаду- діаметр п"ятака лапи більший місця в нузові, а клепки в голові нема, чи ліньки, шось підставити меншого діаметра, чи в інше місце.
Я, поки терпів гарантію, вирізав з твердого дерева такі п"ятаки після першого конфузу, вручив урочисто "майстрові", слід. раз приїхав- картина маслом- пятаків моїх нема... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Олесь_3003 Италофан
|
Добавлено: Пт Июл 19, 2019 05:55 Заголовок сообщения: |
|
|
Про гудіння кондиціонеру і скрип зчеплення і навіть не згадував. Бо хлопці б мене розірвали на шматки. _________________ Fiat Tipo 1.4 МТ (95 л.с.) Хетч |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Июл 19, 2019 08:22 Заголовок сообщения: |
|
|
Олесь_3003 писал(а): | Про гудіння кондиціонеру і скрип зчеплення і навіть не згадував. Бо хлопці б мене розірвали на шматки. |
Так нафік такий гарантований сервіс ? Ради, шо привязали на три роки? Добре, шо не 5 чи 7, як було у Хуньдаїв, якшо не помиляюсь. Шарові гроші з клієнта і тільки.
Був свідком діалогу клієнта, не фіатівського, з гарантійним інженером. Перший жалівся на нечітке відкривання дверей з пульта, другий доказував, шо той неправильно на кнопки тисне.
А мені, теж не на Фіаті, доказував, шо нестабільні холості не від мертвого Л/зонда, а від того, шо я заливав "не той бензин"Це були останні слова, почуті, на цьому сервісі _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сиеновод Италоманьяк
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.06.2006 Сообщения: 463 Откуда: Kiev
|
Добавлено: Пт Июл 19, 2019 09:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Мда...дорогенька компютерна діагностика...ну то таке.
Гарантія в мене закінчилась у червні. По гарантії замінили амортизатор багажника. Тобто і все.
Оливу залив Селенія К (5/40). За 5 тис. зїло десь 500-650 мл. вважаю це терпимо.
р.с. Загальний пробіг 55 тис., все працює. на наступне ТО можливо що буду міняти гальмівні диски(лівий передній трохи повело, шаркає колодка) та зроблю заміну стоєк стабілізатора. от і все... |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Июл 19, 2019 11:56 Заголовок сообщения: |
|
|
Про 5/40 вже писав з власного досвіду- жере більше, ніж 10/40 _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|