дякую друзі. все буде добре
як казав один італієць - Non ho paura della morte, perché lo so - morirò in macchina con un sorriso sul mio viso ...
Жекі всі троє зрозуміють чого мені ще бажати, я займаюсь улюбленим ділом, є кохана жінка та найкращі діти, в мене є шикарне хоббі... що ще потрібно? щоб рідна країна нарешті стала сильною та щастливою. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
Володь, с Днем рождения!
Пусть все желания и мечты сбываются! _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
С днем Рождения) Здоровья, счастья и всего самого) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Вот и очередной повод выпить за здоровье Володи.
С Днем рождения, мужчина! _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
ДнемНародження!!!
Ти тримайся, Бублік! )))))
Хочу. щоб ти жив! )
Обіймаю! _________________ Я смысл этой жизни вижу в том,
Чтоб не жалея ни души, ни тела,
Идти вперед, любить и делать дело,
Себя не оставляя на потом.
З днем народження, всього найкращого, бачив вчора не привітав) сьогодні бачив добло біля куренівського парку, але тебе там не було) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме