Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.07.2010 Сообщения: 136 Откуда: Черновцы
Добавлено: Вс Май 27, 2018 02:17 Заголовок сообщения: Електрика фаркопа
Шановні форумчани. Хто може скинути фотографії, де, як, через які отвори заводиться електрика фаркопа в салон. Scudo 1999, 220 кузов. Заздалегідь вдячний. _________________
А освітити таемницю цього дійства мабуть релігія не дозволяе. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Фотографій немає, але на пальцях поясню. В районі задніх стойок, там де задні фонарі, під низом є гумові заглушки, які необхідно прорізати і протягнути дроти від задніх фонарів до розетки причепа. Так як я брав вживаний фаркоп з готовою електрикою, то мені довелося лише протягнути дроти з клемними колодками і вставити колодки у штатну електрику фонарів. _________________
Підключення було здійснине до фонарів я так зрозумів?
В єлектриці причіпного були якісь °мозги° чи тільки груша і дроти? _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Заводська розводка електрики фаркопа передбачає піключення в розрив цих колодок штатними роз"ємами. Розводка робиться частково на колодку з водійської сторони і основна частина на колодку з пассажирської сторони.
Можливо на новому фаркопі доведеться робити розводку дротів на самих колодках тому, що протягнути колодки через гумові заглушки не получиться. У мене фаркоп вживаний, тому "продавці" тупо перерізали жгути. Я у себе протягнув жгути і спаяв провода по кольорах. _________________
allsvy
В мене теж 99р.Фаркоп "ліплю" сам.
Зрозумів.
Дякую. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме