Я так ,розумію ,прийшов час відкрити власну тему " куплю запчастини"
Потрібно центральний кардан приводу з підвісним.... Або поради як замінити підшипник... _________________ +380638004344(Viber)
Последний раз редактировалось: ...gora... (Вт Апр 16, 2019 20:15), всего редактировалось 1 раз
...gora...
дуже мало було стило в Україні, ви хоч фото вашого корпусу дайте, може воно таке ж як на добло
п.с тай не погане в темі у заголовку писати що саме ви шукаєте, а потім вже і на яку машину, а то спочайтку зовсім незроуіміло нащо ви шукаєте запчастину "фиатстило" _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Справа в тому,що я не бачив оригіналу... ніякого не бачив... тільки інтернет пошук... В мене стояв нульовик,Через що,вграв собі двигуна. _________________ +380638004344(Viber)
чого не вистачає? _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
как вариант искать владельцев на драйве, вот например и общаться где и что стоит https://www.drive2.ru/l/474565712296280985/ _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
Або шота подбирать в нас шоб влизло. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
...gora...
Я не торгую
Просто дав посилання на поляцький ресурс.
Десь була тема пропонували доставити звідти все що побажаеш. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.04.2007 Сообщения: 3484 Откуда: Кийив
Добавлено: Чт Май 30, 2019 19:09 Заголовок сообщения:
_________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме