Возраст: 20 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.02.2011 Сообщения: 2690 Откуда: Place of Shame (Суверенный лепрозорий)
Добавлено: Вт Мар 19, 2019 23:42 Заголовок сообщения:
Di-MA
Чув від чела про проблему після 400 тисяч.
Дуже б хотілося дізнатися про рішення тієї проблеми. _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
Добавлено: Ср Мар 20, 2019 08:34 Заголовок сообщения:
Адин_На_Крижині писал(а):
Di-MA
Дуже б хотілося дізнатися про рішення тієї проблеми.
400т.На добло одометр не обнуляється,а ставить риски замість цифр.(думаю виробники добло були впевнені що таке авто не може пройти більше 400т.)Вирішував поїздкою до майстрів,зняття приладного щитка,30 хвилин очікування,400грн.+вказівка бажаного показника на одометрі.Усе разом займає 2години разом з дорогою.Думав може є якесь більш просте рішення?
Возраст: 20 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.02.2011 Сообщения: 2690 Откуда: Place of Shame (Суверенный лепрозорий)
Добавлено: Сб Мар 23, 2019 14:59 Заголовок сообщения:
Di-MA
Розмовляв з таксистом, у якого були прочерки після 400.
Він послався на нашого спільного знайомого, у якого є якась прога, яка так і називається "Корекція спідометра Фіат". Каже, що працює під Win XP.
Каже, що йому хтось про підключав свій ноут на ХР (мабуть по OBD-II) і через цю прогу виставив йому бажаний пробіг, щось типа 17500км.
Стверджує, що все було просто.
Часу докладно поговорити не було.
У мене пробіг по одометрі 320, дуже скоро проблема стане актуальною. _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.05.2013 Сообщения: 1673 Откуда: Ровно
Добавлено: Вс Мар 24, 2019 13:14 Заголовок сообщения:
Di-MA писал(а):
Di-MA
Дуже б хотілося дізнатися про рішення тієї проблеми.
400т.На добло одометр не обнуляється,а ставить риски замість цифр.(думаю виробники добло були впевнені що таке авто не може пройти більше 400т.)Вирішував поїздкою до майстрів,зняття приладного щитка,30 хвилин очікування,400грн.+вказівка бажаного показника на одометрі.Усе разом займає 2години разом з дорогою.Думав може є якесь більш просте рішення?
Добавлено: Пн Мар 25, 2019 13:07 Заголовок сообщения:
Di-MA
Я розмовляв з цим спільним знайомим.
У нього є комплект для обнулення спідометра. Він погодився його продати за 500 руб (210 грн), у зв'язку з тим, що йому він вже не потрібен.
Там кабель, з одного боку OBD-II, а з іншого USB 2.0.
Йде прога на диску і комплект драйверів.
Працює все в середовищі Win XP.
При запуску проги з'являється віконце, де пропонують вказати цифри в кілометрах. Тиснемо ОК і на цьому все.
Приблуда у нього десь в гаражі. Коли він її забере, то передзвонить. Чекаємо. _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
Добавлено: Пн Мар 25, 2019 15:30 Заголовок сообщения:
Di-MA
Я розмовляв з цим спільним знайомим.
У нього є комплект для обнулення спідометра. Він погодився його продати за 500 руб (210 грн), у зв'язку з тим, що йому він вже не потрібен.
Там кабель, з одного боку OBD-II, а з іншого USB 2.0.
Йде прога на диску і комплект драйверів.
Працює все в середовищі Win XP.
При запуску проги з'являється віконце, де пропонують вказати цифри в кілометрах. Тиснемо ОК і на цьому все.
Приблуда у нього десь в гаражі. Коли він її забере, то передзвонить. Чекаємо.
Добавлено: Пн Мар 25, 2019 15:57 Заголовок сообщения:
Di-MA
Можу сказати з 100% гарантією, що я бачив живу людину, якій цієї приблудою скрутили пробіг до якихось 15.000км, як він побажав. _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
Добавлено: Вт Мар 26, 2019 09:07 Заголовок сообщения:
Господа.
Якщо кому цікаво.
Дефектую свій знятий двигун 350А1.000 з пробігом 400К.
Якщо кому че цікаво, питайте.
Повідомляю:
Штани - частина вихлопної труби з каталізатором і до фланця близько гнучкою вставки - по товстому зварювального шву під каталізатором утворилася кругова тріщина прямо по шву. Сектор тріщини - 180 градусів.
(* Оброблення шва відрізним кругом і проварка по колу на постійному струмі зворотної полярності 110А електродом ЦЛ-11)
Лямбда-зонди откручиваются легко ріжковим ключем. Затягування датчика всього 40-44 Нм, не старайтеся.
Через отвір верхнього датчика дуже добре видно верхня частина каталізатора. Я очікував побачити страшне видовище, але був здивований, виявивши каталізатор в ідеальному стані від краю і до краю. Стільники практично цілі, поверхня має злегка кремовий тон. Слідів масляного коксу немає. (* Двигун жер масло по 50 мл на 100 км вже рік) Каталізатор легко продувається. При постукуванні всій трубою, кераміка трохи обсипається, прилітають кілька світлих крупинок (3-5 шт) і не більше. Лавиноподібного руйнування немає. Слідів попадання частинок каталізатора в циліндри - не виявлено.
Цікаво було все це бачити після розповідей бувалих, коли у них на 150К каталізатор забивався і вони його вирізали.
Авто 350К проїхало на одній марці масла Mobil1 0W-40 _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.12.2015 Сообщения: 653 Откуда: UA, Київ
Добавлено: Вт Мар 26, 2019 12:03 Заголовок сообщения:
Адин_На_Крижині мені все цікаво. Якщо тобі не тяжко, напиши наскільки можна більше. Бажано з фото. Де, які запчастини купував і яка в них ціна.
Буду дуже вдячний. Пузир віскарика гарантую . _________________
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме