Теж задумуюсь придбати сей апарат. (Мова йде про фіоріно 90х років)
я так думаю, що тут мова йде про 2008 та далі...
Вам краще глянути по об'явам (пікапів фіоріно 90х років) та запитати за габарити багажного у продавців
Bohdan Kalina
А не хочете придбати рено кенго 2000 року, простий атмосферний дизель
відкапіталений 20 тис км назад? в зимі зараз заводиться без проблем, масла не бере... Це моя машина якраз думав продавати десь з весни
машина грузова але по документах пасажир, ззаду сидіння і ляду можна лекго зняти і буде грозовичок
Ух и задачку я себе придумал)) Посмотрел пару вариантов - трупы( Ехать в другие города - не вариант по зиме. А так, почитал много информации пончл, что хорошие дизеля, его и буду смотреть, пожалуй. Может весной и куплю)
monoxrom
Боюсь, бюджет у мене замалий та й потрібно довжину будки як мінімум 1.80м.
У меня Фиорино 1997 г. по рождению грузовой, но переделан (и по документам), в пассажир. Для перевозки длинномеров есть специальній люк . На фото хорошо видно.
Теж придивляюся до Фіорино. А таке питання: дизель 1,3 мультік - це самий потужний з дизелів, що ставився на Фіорино? Чи є сильніші? Маю на увазі щось після 2005-2006 року. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Теж придивляюся до Фіорино. А таке питання: дизель 1,3 мультік - це самий потужний з дизелів, що ставився на Фіорино? Чи є сильніші? Маю на увазі щось після 2005-2006 року.
За ці роки не знаю, а у мене дизель 1.7 _________________ Omnia mea mecum porto
Теж придивляюся до Фіорино. А таке питання: дизель 1,3 мультік - це самий потужний з дизелів, що ставився на Фіорино? Чи є сильніші? Маю на увазі щось після 2005-2006 року.
1,3 мультік так, різниця в модифікаціях та потужності -від 73 до 95 кс-начебто так...в неті повно інфо.
Так, інфи повно.
Наприклад: "Технические характеристики Fiat 1.3 16v Multijet 95 CV - марка топлива - бензин АИ-95 (Россия). Або: "версія для Бразилії, версія для Іспанії". Звісно, міг би просіяти, відфільтрувати. Але на це треба час. Але ж є фіатоводи з знаннями на порядок більшими, аніж у мене?!
Добре, тоді ще одне запитання: за рахунок чого збільшена потужність двигуна 1.3 16v Multijet з 75 до 95 к.с.? _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Часовой пояс: GMT + 3 На страницу Пред.1, 2, 3След.
Страница 2 из 3
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме