Доброго дня, підкажіть які стоять підшипники в генераторі Добло 1,4 2006 рік. Почав гарчати генератор, хочу замінити підшипники. але інфи ніде не можу знайти, які там стоять, щоб замовити.
доброго вечора, а підкажіть но, будь ласка, який у Вас там генератор стоїть?
бо хочу допомогти з підшипниками, але нігде не можу знайти інфу про генератор. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
то ж і я думаю, що ті підшипники всі однакові на всіх авто... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Miraj_mv
Як ти вже зрозумів, підшипники такі можуть бути різні. Але не спеціальні, звичних серій. Тож, знявши та розібравши генератор, ти зможеш під"їхати в автомагазин та їх купити.
Якщо це тобі допоможе, на моєму авто стоїть генератор Magneti Marelli (№ 63321640). Підшипник зі сторони шківа (або муфти) - № 517 (В17-99DG8). Саме він найчастіше потребує заміни, бо несе найбільше навантаження. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
то ж і я думаю, що ті підшипники всі однакові на всіх авто...
змістовно. дякую за допомогу.
С генератора десятки подходят на генератор Magneti Marelli _________________ Боишься — не делай, делаешь — не бойся, а сделал — не сожалей.
Лучше быть последним среди волков, чем первым среди шакалов!!!
Чингизхан
Та невже? А підшипники хоч встиг замовити? Так, саме ті підшипники, котрі продаються в кожної бабці з насінням.
От скільки б не казав, що спочатку діагноз - потім лікування, лиш крутять пальцем біоя скроні і "прахадітє міма/ нє хатітє памагать/ я прасіл номєр запчястє, а не совєт"
Совєт: ця деталь ся називає "маска", можна купити окремо. І підшипники я би також замінив, бо так чи так - генератор буде розібрано. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Miraj_mv
Беріть новий відновлений генератор. Вони стоять дуже недорого і йдуть разом зі шківом.
Ремонт обійдеться дорожче. Там ще треба дивитися щітки і контактні кільця. _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
У мене теж тріщина на корпусі генератора, але це заважає йому працювати вже багато років. А підшипники вже міняв і не раз. Брав у бабусі яка продає "сємушкі" тому не ходять більше 10 т км. На весну знову буду міняти але вже буду шукати кращі. _________________ Добло 1.6 газ-бензин 2006 р. в. У мене з 2010 р. 325000 пробігу.
Александр Васильевич
а придбавти нову маску - нє-а? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Александр Васильевич
я зна: є. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме