Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.04.2008 Сообщения: 360 Откуда: Житомир
Добавлено: Пн Авг 06, 2018 13:43 Заголовок сообщения: Не дає зарядку 1,9 jtd
Генератор не дає зарядку, зняв, завіз на стенд до майстра реле-регулятор здох, замінили. Поставив генератор на місце, але зарядка не появилась. Зняв назад!!!, якщо хто розуміє, що це за робота., завіз на стенд працює , поставив аааа х"ра зарядки нема.
Поки я її не спалив, може у когось будуть якісь догадки.
Скільки дротів йде до генератора в авто, скільки на стенді, як видно, що не дає заряд- скільки вольт? Зовсім не дає, чи тільки на ХХ ? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Дротів 2 шт. силовий і від лампочки. Видно що не дає заряд по тому, що горить лампа на приборці + тестер + знімав клему і авто глохне. Зарядки нема зовсім, якщо генератор стоїть на авто, перевіряв на різних обертах.
На тонкому проводі (знятому з генератора) з увімкненим запалюванням показує 1 вольт.
А повинно бути стільки ж, як і на АКБ. При замиканні штеккера на тонкому дроті на масу лампа повинна світитись. Не світить- або дохла лампа, або запобіжник до неї.
Ось типова схема практично всіх авто: http://img.webme.com/pic/f/fns64/lamp.gif
Контакт D+ генератора/лампа G/ на панелі/ запобіжник/ ЗЗ/ +АКБ
Можлива причина- писалось 100500 раз- несправність доп. випрямл. генератора _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Ещё один, сто сорок шестой, владелец УНИКАЛЬНОГО автомобиля...
Юзайте поиск. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме