|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Viks Amico
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.09.2016 Сообщения: 34 Откуда: Борисполь
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2018 16:34 Заголовок сообщения: |
|
|
познавательно....... |
|
Вернуться к началу |
|
|
StarsOn Клубный казначей
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.09.2007 Сообщения: 6084 Откуда: Киев (Дарница)
Авто: Fiat Punto GT 1.4 Turbo-монстрик, Citroen GP1 Кот-Бегемот
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2018 18:02 Заголовок сообщения: |
|
|
uno55
не бери в голову, если б раньше продавал, то точно вместо Мерса взял _________________ Fiat Punto GT 1.4 Turbo-монстрик
ZFA17600000002578 |
|
Вернуться к началу |
|
|
uno55 Италоманьячище
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.01.2013 Сообщения: 1645 Откуда: Луцк
|
Добавлено: Ср Авг 01, 2018 21:33 Заголовок сообщения: |
|
|
ursul писал(а): | Вася ти сам все пречудово розумієш. Ввозити і продавати то є дві велики різниці. Якщо ти як поляк її тимчасово ввіз, хоча це вже порушення, якщо в тебе є українське громадянство, то ти не маєш права її продавати (відчужувати). А як що я к громадянин України то термін у митних законах теж прописан і наскільки я пам'ятаю це 10 діб. Інших варіантів не існує. |
якщо мислити так як ви тоді всі українці шо продають машини по техпаспорту як ви виражаєтеся ворьйо - бо то тоже не законно))))
вище вже написав тема закрита. я у відпусці і прийшли нарешті запч доробити підвіску і роблю то мотора на 130 тищах. так що авто з продажі поки зняте) _________________ розпродаж моторів на фіати і не тільки 0995232882 вайбер |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|