Точность - вежливость снайперов.
Сорян, неправильный вопрос...
Расстояние между болтами на диске(железном)р14 на Фиат Палио викенд _________________ CЛАВА УКРАIНI!!!
Стандартное- 4х98, и не имеет значения, Бразилия или Туреция, сталь или титан.
См. https://www.koleso-razmer.ru/size/fiat/palio/ _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Александр Васильевич
Сталь или люминь с магнием.
Комплект титана будет стоить как половина Вашей Сиены. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Титаны никуда не упираются!есть вариант железа 175/65/14 зима с дисками,но хозяин сказал расстояние 100.сижу и думаю,взять резину,а диски пхнуть кому-то или оставить себе? _________________ CЛАВА УКРАIНI!!!
Минулу зиму від"їздив саме на 175/65/14. Усе чудово, сподобався такий розмір. Спереду при максимальному виверті до упору, не пам"ятаю чи ліворуч чи праворуч, було чутно шорхання гуми по підкрилку. Але поперше до упори ти вивертаєш дуже рідко, хіба що на парковці на черепашій швидкості. А по друге у мене зимою стояли диски з більшим вильотом від стандартних. На рідних дисках взагалі такого має не бути.
Тож став спокійно цей розмір, не переймайся.
П.С.: Доречі будь уважний купляючи диски! У Паліо вильот 44, такий серед фіатів тільки на сучасному Фіоріно знайшов. Можна на крайняк ставити диски з вильотом 37, буде некомфортно але терпимо. Але не більше!
П.П.С.: Сподіваюся знаєш, що БІЛЬШИЙ виліт означає МЕНЬШЕ число ЕТ ? Тоб-то виліт 37 більший за 44.
На Сиене штатные ЕТ 43 с 175х70 ни разу и нигде не терло. Второй к-т с ЕТ 39, тоже нет проблем. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Тобі пощастило, в тебе хоч табличка є. У мене і таблички нема. Наче її ніколи й не було 😁 _________________ FECI AUOD POTUI, FACIANT MELIORA POTENTES
DA RED WUNZ RUN FASTA!
Вореанд! Надо пробовать. Кстати, эл/оборудование там в в схемах или просто описание и кат. номера? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вореанд! Надо пробовать. Кстати, эл/оборудование там в в схемах или просто описание и кат. номера?
Неа. я сам зараз потилицю чухаю, бо хочу склопідйомники і приборку з тахометром поставити _________________ FECI AUOD POTUI, FACIANT MELIORA POTENTES
DA RED WUNZ RUN FASTA!
Наскільки я побачив по коробці запобіжників та реле під капотом, СієнаБр дуже схожа з Альбейкою, майже 1 в 1. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Наскільки я побачив по коробці запобіжників та реле під капотом, СієнаБр дуже схожа з Альбейкою, майже 1 в 1.
я так думаю, що це воно одна машина і є. просто у Єпері я часто Альбеї не бачу, зате є Сієна
А в мене запобіжники і реле в салоні, ліворуч від руля. _________________ FECI AUOD POTUI, FACIANT MELIORA POTENTES
DA RED WUNZ RUN FASTA!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме