Вітаю.
Перелопатив форум але нічого для себе не знайшов.
Стало питання заміни предніх колодок і дисків.
Прошу підказки аби не обпектися при купівлі запчастин.
У магазині рекомендують по ХОРОШІЙ ціні кавалки Польської кантори АВЕ.
Знаю що тормоза вимагають якісних запчастин адже це перш за все безпека, високі екпсплуатаційні нагрузки і температури. Та ще й пищати можуть... Кородше Ви в курсі.
Шось підкажіть, або відговоріть, брендів в неті штук 20 надибав.
Може хто юзав цих поляків. Я розумію що є і в цій галузі мастодонти, та на саму верхню цінову планку не зазіхаю
Колодки їхні на вигляд так нічо. Присутня в складі колодки мідна стружка.
Хочеться щоб колодки не були твердіші за метал. Бо буває так що колодки стираються поволіше за диски. І при чому не завжди проблема в дисках
А всі запчастини не перепробуєш...
Всё будет норм, можешь брать смело. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
на колодки ABE поступали такие жалобы: пылят и жрут диск, по поводу скрипа 50/50, т.к. тут зависит не только от колодок.
добавьте немного денег и купите Remsa или Roadhouse. _________________ Автозапчасти к иномаркам:
- http://4bibiki.com.ua/
- http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=63304
(098) 610-60-33 (viber) , с 9.30 до 17.30 пн-пт
на колодки ABE поступали такие жалобы: пылят и жрут диск, по поводу скрипа 50/50, т.к. тут зависит не только от колодок.
добавьте немного денег и купите Remsa или Roadhouse.
Теж важаю що колодки ходять по 30т.(по місту),і варто заплатити за якісні.
Не погані ATE,TRW.
catmanul
Вы уже определитель таки: пылят или жрут диск?
Это взаимоисключающие претензии. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Vasyok12
Диски норм, перевірено на темпрі і авенсісі Т22. Вони точно залізні _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Vasyok12
Вот что нетбери точно, так это ABS (кажись так). Расходником станут торм. диски . Про Польшу могу судить только по шароввм. Эксперементировал, убедился. Да, цена как у жигуля, но ресурса нет вообще. Себе поставил lpr - отличные. Это качественный среднячок. Гляну по бж точный пробег их на данный момент _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
Дякую. Внеті я дивився. Просто вибираю з тогощо на місті є бо сьогодні до вечора маю змінити, треба машину. А так є варіанти якщо почекати тиждень, то ще дешевше.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме