Каяба є газ-мяс і зад і перед.
Kayaba 334801 та Kayaba 334804
Леджофорс треба зразу різати на пів витка.
У мене стоїть уже кілька років, всьо норм, лютої табуретковості, котрою страшать, не помітив. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Я купляв більштайни, машина не гнеться геть, дубова що возик,меньше 160 км/год їхати немає сенсу.
На другу відновлював і модернізував, реставрували старі. Просто накачали жорсткіше, то кращі за більштайн, бо зробили чисто масляні і на товщі пружини. Як на мене вийшло краще ніж заводські. Але ми не використовували някі катріжді, зміна ходу підвуски не допустима. Просто відновили і зробили розборні, ну і на двох штоки замінили, бо знос і підржавіло.
Різати пружину взагалі в жодному разі не можна, вона тоді випадатиме на максимальному витягу.
Да! спасибо! нашел, уже и каябу газ-мяс. Резать пружину......? она ниже не станет?
Врахуй, що у мене дизель.
Як тільки поставив - передок став як у порожнього самоскида Татра. Потім пружину перекосило і вона почала затирати об стакан при поворотах.
Я купляв більштайни, машина не гнеться геть, дубова що возик,меньше 160 км/год їхати немає сенсу.
На другу відновлював і модернізував, реставрували старі. Просто накачали жорсткіше, то кращі за більштайн, бо зробили чисто масляні і на товщі пружини. Як на мене вийшло краще ніж заводські. Але ми не використовували някі катріжді, зміна ходу підвуски не допустима. Просто відновили і зробили розборні, ну і на двох штоки замінили, бо знос і підржавіло.
Різати пружину взагалі в жодному разі не можна, вона тоді випадатиме на максимальному витягу.
ты говоришь про передние амортизаторы? у меня тоже спереди бильштайны, к ним не нареканий. я говорю про задние. задних бильштайнов не видел.....
Да! спасибо! нашел, уже и каябу газ-мяс. Резать пружину......? она ниже не станет?
Врахуй, що у мене дизель.
Як тільки поставив - передок став як у порожнього самоскида Татра. Потім пружину перекосило і вона почала затирати об стакан при поворотах.
Мне делали картриджи от таза на задние стойки. Недостачу длины компенсировали удлинителем, но это не меняет длину хода которая короче чем должна быть. В общем как бомж-вариант пойдет но лучше ставить нормальные стойки без колхоза.
ЗЫ удлинитель выточили из куска старого родного штока. _________________ Lancia Thema V6 i.e.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме