Краще раз заплатити, чим через місяць\рік знову розбирати пів машини
50%
[ 2 ]
Всего голосов : 4
Автор
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.02.2013 Сообщения: 57 Откуда: Львів, Україна
Добавлено: Пт Янв 05, 2018 18:49 Заголовок сообщения: Генератор Fiat linea 1.44/77 90A з кондиціонером
може хтось розбирає машинку, або займається продажем, наразі цікавлюсь б\у в хорошому стані, якщо за пару днів не знайду - дам команду своїм базарникам знайти щось нормальне за за адекватні гроші, але нове
IMG_20180105_152846___1.jpg
Описание:
Фото шильдика мого генератора
Размер:
348.25 KB
Просмотрено:
194 раз(а)
_________________ Детство заканчивается тогда, когда хочется, чтобы желания исполнял не Дед Мороз, а Снегурочка.
- Во, блин, время настало! Заказать Деда Мороза на час дороже стоит, чем Снегурочку на ночь!
Последний раз редактировалось: vedmid (Пт Янв 05, 2018 19:15), всего редактировалось 1 раз
Добавлено: Пт Янв 05, 2018 19:39 Заголовок сообщения: Re: Генератор Fiat linea 1.44/77 90A з кондиціонером
vedmid писал(а):
може хтось розбирає машинку, або займається продажем, наразі цікавлюсь б\у в хорошому стані, якщо за пару днів не знайду - дам команду своїм базарникам знайти щось нормальне за за адекватні гроші, але нове
Лежал такой б/у с полгода, в начале декабря поставил человеку и гарантию дал полгода (кроме механических повреждений) _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
перестав давати зарядку, завожу машину спочатку зарядка наче йде (по лампочці дивився), а потім лампа зарядки загорається і все
був на сервісі - зняли, там ще той сєкас, але казали що на деяких мерсах треба взагалі двігло знімати
але мова не про те
корпус тріснувший, причому сказали що передня і задня кришка під заміну, треба міняти катушку, реле-регулятор, одним словом розказали мені на 2800 по запчастинах і то не раніше 10-го числа
наразі сказав щоб машину зібрали, тільки не ставили генератор і ремінь, генератор повернули мені в коробці, але я підозрюю що не утруждались його зібрати до купи так, як має бути, я його після свят розпакую, просто не хочу зараз руки марати і гляну, якщо чогось не хватає - можу піти і розказати їм, але то мабуть піде на метал або продам за пару грн на запчастини, може хтось собі ще щось звіти викрутить, підшипник і шків сказали що 100% добрий
не знаю чи ті пацани реально шарять, просто не так легко знайти когось, хто вільний _________________ Детство заканчивается тогда, когда хочется, чтобы желания исполнял не Дед Мороз, а Снегурочка.
- Во, блин, время настало! Заказать Деда Мороза на час дороже стоит, чем Снегурочку на ночь!
я це бачив, Denso 5000грн
а чи такі вже погані ті що за 2000-2500? чи та економія не варта того? _________________ Детство заканчивается тогда, когда хочется, чтобы желания исполнял не Дед Мороз, а Снегурочка.
принаймі хоч до 3000, бо 5, то вже трохи закруто _________________ Детство заканчивается тогда, когда хочется, чтобы желания исполнял не Дед Мороз, а Снегурочка.
і ще питання: варто ставити саме такий як стояв? 90А? чи може подумати про 100-120А? _________________ Детство заканчивается тогда, когда хочется, чтобы желания исполнял не Дед Мороз, а Снегурочка.
Мені помоєму корпус міняли, або взагалі заварили. Не я робив)) _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
на рахунок заварити корпус мені також говорили, але казали що не знати наскільки його вистачить, може на місяць, може на рік
я собі так думаю що чим давати 2800 - 3000 за ремонт старого, то може купити новий в ту ціну, він, по моєму, послужить не менше чим той ремонтований, та й на нові здається рік гарантії дають _________________ Детство заканчивается тогда, когда хочется, чтобы желания исполнял не Дед Мороз, а Снегурочка.
2800 за ремонт? Ти до ювелірки його понесешь? _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме