Yuratdi
ГРМ не регулируется. Ставится ХОРОШИЙ и (если шестерни в порядке и ГРМ установлен правильно) меняется (ремень и оба ролика) на 60 тыс _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Все по кругу поміняв.
Головне що я на наступну зміну масла якраз планував міняти грм , не дотягнув 4тисячі
Тепер згадую, що на холодну і вогку погоду підсвисту в ало декілька секунд після.старту, але я грішив на генератор, а то« вот оно чо , міхалич»
Я не претендую на точный ответ , но это не диагноз . У меня так же бывает на такую погоду и сегодня такое было . Поменяно всё и проехало в лучшем случаи 2 тыс . Ну это ---только в сырую погоду . Ремень это , тот что гену и остальное крутит , вот он немного проскальзывает , пока не удалится влага .
А так не повезло с пружиной , наверное перекал или ещё что . Сам вот три дня назад менял пружину в главном на сцеплении . Лопнула на пополам , а руками беру на изгиб , а она трещит и разламывается . Что не так ? Я же её не ломал . А с другой повезло , испугом обошлось _________________ Боишься — не делай, делаешь — не бойся, а сделал — не сожалей.
Лучше быть последним среди волков, чем первым среди шакалов!!!
Чингизхан
Мынннуточку!, как говорил известный Шурик- ВЫ О КАКОМ РЕМНЕ и ПРУЖИНЕ??? При чем ремень привода генератора к ГРМ, или вам все равно, лишь бы близко было? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Мынннуточку!, как говорил известный Шурик- ВЫ О КАКОМ РЕМНЕ и ПРУЖИНЕ??? При чем ремень привода генератора к ГРМ, или вам все равно, лишь бы близко было?
Вся минуточка заключается в том что тут два ремня . Один ремень приводит помпу и распредвал , а второй генератор ГРУ и кондиционер . Разве это не так ? Так какой свистел несколько секунд будет выдавать ремень ?
Кажись так автор прописывал издающий свист , но не написал что . Я предположил .
Я о ремне генератора , а Вы не знаю . И о пружине пример , а не о Шурике . А если о Шурике тогда откройте крышку ГРМ-а и снимите ролик и по смотрите на пружину как устроин механизм .
Уважаю умных людей , саркастических призираю .
Тут не уместно Ваше остроумие и цирк . _________________ Боишься — не делай, делаешь — не бойся, а сделал — не сожалей.
Лучше быть последним среди волков, чем первым среди шакалов!!!
Чингизхан
Може то і ремінь генератора був, тепер точно не скажу, бо поміняв і його
, свисту ввже не було.
Я.і до того вважав, що як заліз до грм то теба міняти все разом, тому хоч помпа була суха і без люфтів, але де гарантія що.не потекла б через 10—20 тис. _________________ Бандерівець
Краще в сьомі вдома за столом, ніж в шості в морзі на столі.
Моя тоже свистела у сырую погоду.
И я тоже не мог понять какой из ремней свистит.
Пока помпа не всцялася... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Я.і до того вважав, що як заліз до грм то теба міняти все разом, тому хоч помпа була суха і без люфтів, але де гарантія що.не потекла б через 10—20 тис.
Міняти можна усе через 10т.Разом з маслом,але я здоровий глузд.Не знаю чому,але усі хочуть міняти ремінь ГРМ на 60т.(діло кожного,менше-це не більше у данному випадку).Заміна роликів усіх на ГРМі да ще додати помпу,то добавить цінник до:
Паразитний ролік-300грн.
Натяжний механізм-800грн.
Помпа-800грн.
1900-2000 грн.(ціни зі стелі.),воно може й не багато,але якщо кожні 60т.То начебто й не хочется.
Усі вищезгадані механізми діагностуються при заміні ременя,і якщо не має сумнівів у діагностувальщика(якщо він справжній діагностувальщик),то вони без проблем відходять своїх 100-200т.,а за помпу взагалі мовчу,при умові що нормальний антифриз її срок не менше 500т.
Di-MA
Я не спорю, особливо за помпу, але мені вийшло 48тис за 4 роки, того і поміняв, а як би катав то саме за рік, то теж би зекономив, но не на натяжному то точно _________________ Бандерівець
Сорі, аж тепер побачив.
В натяжнму ролику є спружина, як і дає натяг ременя. От вона і була провернута, чи вирвана з свого гнізда , короче не мала вже ходу для натяжки. _________________ Бандерівець
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме