|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Aizek Италофан
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.04.2008 Сообщения: 360 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Вс Дек 24, 2017 10:31 Заголовок сообщения: |
|
|
Думаю, що це більше не ремонт, а експрес вихід із ситуації коли ну дуже треба, а вона не їде. Щодо хімічного складу тормозухи, не знаю, але ж не треба лизати утюг, щоб поняти що він гарячий. За ТО я обома руками за (це виключно моє рішення ) хоча сам місяць назад кидався своїм сажовим фільтром по горобцях. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Вс Дек 24, 2017 12:20 Заголовок сообщения: |
|
|
Правда, состав ТЖ не обязательно знать, но прочитать на этикетках- гигроскопична! таки можно. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
konkord7 Италофан
Возраст: 68 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.01.2012 Сообщения: 177 Откуда: киев
|
Добавлено: Пн Дек 25, 2017 11:24 Заголовок сообщения: |
|
|
вода попадает в трос это и вся проблема.мороз -замерзло.плюсы - все в порядке _________________ konkord7 |
|
Вернуться к началу |
|
|
kor.valera Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.01.2014 Сообщения: 231 Откуда: Знам'янка
|
Добавлено: Пн Янв 22, 2018 22:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Пильніки для поводки в двері "Копійки" відпрацювали рівно два роки. Тепер знову заміна.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Yur4ik61 Италомафиози
Возраст: 63 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.10.2012 Сообщения: 931 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Вт Янв 23, 2018 13:14 Заголовок сообщения: |
|
|
kor.valera писал(а): | Пильніки для поводки в двері "Копійки" відпрацювали рівно два роки. Тепер знову заміна.
|
Тут це нашо? Яке відношення до Добло? _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Хоттабыч Италоманьячище
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.04.2008 Сообщения: 12017 Откуда: Киев, Соломенка
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Vasyok12 Италофан
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.01.2013 Сообщения: 184 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Ср Янв 31, 2018 14:46 Заголовок сообщения: |
|
|
Про цю проблему вже писалося неодноразово. Найімовірніше причиною того що не можна зранку в мороз увімкнути передачу є наявність вологи в тросах що йдуть від куліси переключення передач до коробки. В наслідок зношеності троса або в місці де трос кріпиться до коробки ( виробились сальнічки чи як їх можна назвати,може і пласмаски, не важно) або тріснута ізоляція троса тоді заміна. Бюджетно лікується монтажем на кінцевих троса наприклад резинових гофрованих трубочок, чи будь чого іншого підходящого, і бажано їх наповнити салідолом. Надіваєте на трос, один кінець трубочки кріпите до опльотки тросу ( можна хомутом чи стяжкою) інший до кінцевика троса який кріпиться на яблучко коробки. Так щоб трос в опльотці міг надалі вільно рухатись. У мене працює 2 рік. Все ок.
Думаю розберетесь.
А якщо замерзають троси ручніка то купляйте одразу нові. Бо потріскалась опльотка троса і заходить волога. А там масти, пшикай, обмотуй,- нічого не вийде... Перевірено!
Від багатьох водів чув : я зимою ручнік не користую бо замерзає. Я постійно користуюся ручніком тому для мене це не зручно.
Купи нові троси і забудь про проблему. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|