Доброго дня шановні фіатоводи. Потрібна ваша допомога. На днях їхав собі спокійно по трасі 60-70 і різко впала педалька зчеплення. Знав, що в нас вона гідравлічна, поліз до циліндрів. Якраз в робочому циліндрі і була проблема. Вискочило штопорне кільце і вирвало напорну трубку від головного до робочого циліндра. Питання таке - є сенс якось то зремонтувати (якщо так, то яким чином?) чи купити нову напірну трубку і робочий циліндр? Якщо купити то знову ж таки де?
Последний раз редактировалось: Юрій_94 (Вт Ноя 07, 2017 21:20), всего редактировалось 1 раз
если выскочило кольцо и выскочила трубка - шо там тогда сломалось?
зачем надо менять и трубку и цилиндр?
может просто купить стопор и поставить всё на место? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Але суть така, що все поставив на місце, прокачав систему, долив гальмівної рідини, через трохи часу ситуація повторилась хоч і зажав кільце. Там повинна бути якась уплотняюча резинка або щось в тому плані?
а там не кiльце, там скоба. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Просто так оно вылететь не могло, там точно всё ицелое? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
...Крім як "щепленням" ту байду назвати не можу...(с) а ЗЧЕПЛЕННЯ не пробували?
...тітко, а чого це ви кажете мафтобуз на автобус?
-я неграмотна, говорити автобус не можу...(с) _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
1. На базаре.
2. На разборке. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Була і в мене такаж проблема, лопнув штопор. Вигнув сам із пружини підходящого діаметра. Два роки вже стоїть , нарікань немає. _________________ владимир т
Отаке питання-в каталогах є деталь-ПОДВИЖНАЯ ВТУЛКА СЦЕПЛЕНИЯ. Ніде влітературі не зустрічав. На моєму авто її нема. Що це-потрібна деталь,чи ні? Порадьте,хто в курсі. Фото пробую додати. http://offliner.gq/TecDoc_2Q2016/images/45/1593692.jpg _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме