Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.09.2012 Сообщения: 156 Откуда: Каменец-Подольский
Добавлено: Сб Июл 29, 2017 15:29 Заголовок сообщения: Виганяє воду
Є проблема при досягнені мотором 90' виганяє воду бачком. Замінив радиатор, датчик включення вентилятора, помпу, міняв термостат нічого не допомогло.Машина кипить вода не йде ні в масло ні в глушак. Поміняв прокладку та сама історія після 90' навіть коли примусово включений вентилятор виганяє знов. Шо робити вже незнаю може в когось була така проблема розкажіть . _________________ TF
Коли міняв прокладку, голова перевірялася?
На прокладці чи головці було візуально видно дефекти?
Я б переміряв компресію на холодну й на гарячу.
За пробку написано вище. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Третий раз: пробка расширительного. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Пробку не міняв. Візуально ніяких дефектів на прокладці не було навіть пару чоловік дивилися нічого.Час назад розібрав знов нічого нового не побачив. _________________ TF
Мікротріщину з лупою не побачиш. Ми на перевірку возимо ГБЦ, де під тиском їх перевіряють.
А прокладку стару ставиш, чи як? _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
В мене було схоже, Збудуна знає
Була поставлена криворукими прокладка не по технології, без шліфування , плюс недотягнуті болти були!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Шо я вже тільки не думав, і кришка бачка, і термостат і т.д.... Ніколи б не подумав що то прокладка бо ніби ж тільки замінили! Після того як зняли голову то видно було що гази проходили і пропалило перемичку між циліндрами. Через карявий монтаж.
Прокладку як міняли і наскільки кваліфіковані специ!? Болти нові мають бути при заміні прокладки плюс затягування ключем динамо... з стрілкою строго по технології, краще брати з дорожчих ( я брав Віктор Рейнц прокладку ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Поставили вдруге нову прокладку все по феншую нормальним тіпом і все зникло, авто їздить і досі вже в іншої людини .Ну це в мене так, в тебе може щось інше бути.
Хто знає ГБЦ 2.0 і 1.8 однакові, маю на увазі сама основа і чи можна переставити свої распредвали із тими частинами де вони сидять. Бо в мене мотор з двома катушками напроти кожного распредвала,чи є нюанси? _________________ TF
Щастя машину зробив 170 км наїздив все добре.
Причина криворукі майстри 50% і термостат коли на нього лиєш кипяток відкривається нормально, а коли в системі під тиском диформується і підклинював, раз відкриється на повну ,а два рази на половину.
Дякую всім хто відгукнувся. _________________ TF
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме