Усім привіт! Підкажіть, будь-ласка, яке авто краще обрати?Потрібне для міста та поїздок зі сім’єю на відпочинок. Економне, надійне, вмістиме (2 велосипеди). Мені найбільше подобається Добло - вигляд, вмістимість (особливо з довгою базою), але це моє перше авто, тому прошу практичних порад від знавців, можливо варто придивитися до іншої моделі.
З яким двигуном краще брати Добло, враховуючи що буду розмитнювати і 1.3 дешевше виходить на 500$ ніж 1.6 і на 600$ ніж 1.9.
Які переваги та недоліки Добло порівняно із конкурентами? Вдячний за відповіді!
Мне кажется, что на форуме любителей Фиата ответ на выше поставленный вопрос - предсказуем и очевиден
Если дизель, то 1.9(м)жтд _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
добло ресорний жосткуватий на дорозі, якщо грузи возить то нормально. ново добло мякше буде , з довгою базою взагалі шикарно _________________ Україна,Рідний край,
Поле, річка,Синій гай.
Любо стежкою іти –
Тут живемо я і ти!
1,9 без вариантов.
По моделям вижу так: Опель сразу отпадает - не то пальто. Французы дороговаты в обслуживании, но если выбор пал на них, то Берлинго - нафиг, оно уступает двум другим. Кенгу - самое распространенное, но предпочтение я бы отдал Партнеру. Да, такие машинки лучше брать с дизельным мотором, но это уже моё личное мнение! В таком случае 1,5 - втопку, а брать только 1,9! Остаётся только Добло. Но тут я уже сказал - 1,9 дизель. Берут ещё 1,4 газ-бензин. Пятую точку возить нормально, но при загрузке авто этот мотор слабоват.
И ещё вопрос к ТС: а почему не рассматриваются другие авто, такие, как Коннект или Кадди? При наличии денег я бы смотрел в сторону Кадди. Но опять же ИМХО.
По ценовой политике и количеством предложений больше всего Кенгу. Напоминаю, 1,5 - не брать! _________________ FIAT - первое,что написано на болиде Ferrari F1
Давай, Дима, бери кадди.
Ты просто не знаешь цен на запчасти и, например, болячки с коробкой 1.9, посмотри в ютубе процесс замены подшипников пятой педерачи и полистай почём они. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Menestr
Вообще желание нового авто или б/у? _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
CreAtoR
Да, согласен, Кадди дорогой в обслуживании, но надёжность - одна из сильных сторон немецкого автопрома. Кстати, чаще всего донор фольцвагена стоит дешевле донора фиата. Ну и я сказал, что это моя точка зрения, не претендующая на 100% главенствовать.
Menestr
Ты сам сказал - Мощность. 1,3 нужно раскручивать, чтобы авто хоть немного ехало, а 1,9 и среднем режиме будет ехать веселее. Запас прочности тоже никто не отменял. А по расходу иногда даже получается, что при постоянной езде с повышенными оборотами 1,3 жрёт чуть больше, чем 1,9 _________________ FIAT - первое,что написано на болиде Ferrari F1
шаран\галаксі\альхамбра 1.9 мк1 рестайл, 5\6 ступка, круїз вбудований, макс активувати, вебасто, дві пічки (два кондера). на двигун 1.9 запчастей море, ходова незмінна з 1996 року стоїть копійки у порівнянні з добло нуово
найух ці добли партнери і тп
старого добло живого х.знайдешь і він у першу чергу грузовічок, нуово по цінах дешевше кадді?
кангу\партнер - маленькі як на мене _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Як бачу кадіка, то ригати тягне.
Особливо з їх насос-форсунками і цінаvи на ТО в дизеля.
Єдине, що з ursulом згоден на рахунок шарана і братії. Газ-бенз само собою.
1.5 дці - один із коренів світового зла. Ще й якщо ушатаний... _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
8тисяч хюндай траджет в фуле вкоже вклиматах автомат с газом 7 місць небіт не крашен - якій нах пИжо? _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Як бачу кадіка, то ригати тягне.
Особливо з їх насос-форсунками і цінаvи на ТО в дизеля.
Єдине, що з ursulом згоден на рахунок шарана і братії. Газ-бенз само собою.
1.5 дці - один із коренів світового зла. Ще й якщо ушатаний...
я поки замість добло собі пасажировозку вибирав стільки авто перебрав... незашо переплачувати - кліма є, мотори кращі у старіших авто, коробаси то ваще біда у новіших, запчастини дешевші, ремонт дешевший, КОМФОРТА більше.
Екологія? ну давайте порівняємо з моїм ГБО
і саме головне - стартова ціна _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме