Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2011 Сообщения: 1341 Откуда: Italia. Modena
Авто: Fiat Punto EVO 1.3 Multiget , Fiat Cinquecento 1994 р.в
Добавлено: Вт Мар 19, 2013 09:31 Заголовок сообщения: Re: PARTICLE FILTER ADDITIVE LEVEL TOO LOW
юрій 15 писал(а):
ВСІМ ПРИВІТ ДОПОМОЖІТЬ ПИШЕ НА БОРТ КОМПЮТЕРІ PARTICLE FILTER ADDITIVE LEVEL TOO LOW ЩО РОБИТИ ФІАТ СКУДО 2008 РІК 100КВ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ
Проїдься з Коломиї , до Товмачика і назад , можеш до Саджавки , тоді відпишись... швидче всього , ти глушив авто у той момент , коли проходило самоочищення фільтра, пару разів так зробиш , авто почне матом крити... _________________
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.02.2013 Сообщения: 4 Откуда: Украина
Добавлено: Вт Мар 19, 2013 18:26 Заголовок сообщения:
Альо хлопці, не володієте англійською - вживайте гугл-перекладач хоча б. Переклад звучить так: Рівень додатку ( рідини) сажевого фільтра занизький. Що у нашому випадку вимагає долити присадку для процесу очищення (інтенсивного згоряння ) сажевого фільтра у спеціальну ємність ( вона мала б бути десь біля горловини бензобаку). Це не стосується присадки у дизельному топливі. Ця рідина подається у тому випадку, коли сажевий фільтр закоксований і непрохідність вихлопних газів душить мотор, запускається регенерація (багато диму) і мотор заглушити у цей момент ви не зможете...
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.03.2013 Сообщения: 40 Откуда: коломия
Добавлено: Вт Мар 19, 2013 23:28 Заголовок сообщения:
всім привіт проіхав не тільки до товмачика а вже минув Відень без жартів не глушив бачок на присадку знаю де находиться не знаю де заливна горловина яку присадку і як і скільки залити і чи потрібно потім на компютер всім дякую за поради
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2011 Сообщения: 1341 Откуда: Italia. Modena
Добавлено: Вт Мар 19, 2013 23:51 Заголовок сообщения:
юрій 15 писал(а):
всім привіт проіхав не тільки до товмачика а вже минув Відень без жартів не глушив бачок на присадку знаю де находиться не знаю де заливна горловина яку присадку і як і скільки залити і чи потрібно потім на компютер всім дякую за поради
на скільки я чув , така робота робиться на СТО , і коштує трохи грошей...колись один знайомий розповідав , що таке на пижику своєму робив , тобто їздив на СТО доливати ту рідину... _________________
Второй вариант — это жидкость JLM PAT для очистки дизельного сажевого фильтра, которая добавляется только уполномоченным механиком в специальный коллектор, смонтированный под машиной. Жидкость JLM PAT для очистки дизельного сажевого фильтра — это топливный катализатор, разработанный в качестве послепродажной замены присадкам дизельного сажевого фильтра, которые применяются для восстановления сажевых фильтров, установленных на дизельные легковые автомобили и фургоны. Данный продукт подходит для послепродажной замены следующих позиций:
Каждый вариант имеет уникальную формулу JLM и следующие преимущества:
•Обеспечивает длительный срок службы фильтрующих систем дизельных двигателей
•Способствует пассивной регенерации в более широком температурном диапазоне
•Предотвращает стремительную регенерацию, которая может привести к повреждению oснования фильтра
•Минимизирует затраты на внеплановое техническое обслуживание и ремонт
•Экономит ценное время на обнаружение неисправностей и поездку к механику
Добавлено: Ср Мар 20, 2013 22:59 Заголовок сообщения:
Vladivir писал(а):
Бывает такая, в новых машинах, название почти сексуальное, сичас невспомню.
називається та рідина - CERINA ... йде її приблизно 3 літри... бачок знаходиться десь у районі паливного бака, у тому пижику... під запаскою... _________________
Привіт, також сталася така проблема. Засвітився на приборній панелі значок: (трикутник а в середині знак оклику), і на бортовому компютері засвітилась помилка: "p filter add level low". Як можна її вирішити?
Доброго дня.
Висвітилось у мене на Scudo 2012 : Particle filter additive level too low: Repair needed
Купив я значить присадку ADDITIVO 9409736980
В комплекті дві літрові пляшки (одна з них пуста) і пакуночок з трубкою.
Хто знає що з цим робити?
Я думав що буде просто рідина, яку я залию в бачок...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме