Интересует 4х4 Fiat Sedici или Suzuki SX4 дизель или 1.6 бензин , на ручке, обязательно с кнопкой ESP. Под растаможку. Евро 5. От 2010 года. Пробег - не более 80 тыщ, в достойном состоянии для этого пробега.
Цена или предложения в л.с. _________________ Лучше плохо ехать , чем хорошо идти
KoliaLutsk777 Crazy@Sharik
Народ, киньте плз в ЛС якусь тарифну сітку, хочеться розуміти в якому напрямку рухатись, авто під розбір з польщі, чи кузов під розріз у нас.
Для прикладу можна розрахувати на чомусь такому.
http://otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-uwaga-jest-to-wersja-skyline-ID6yCXUT.html#xtor=SEC-8
ЗІ. я поки лише консультуюсь, так що наперед вибачаюсь за турбування _________________ Ми всі однакові давно
Вам зрозуміти не дано
Що схід і захід за одно
Дайте пожити спокійно
TroF_911
привіт! набери мене 0935957844, 0506417747 так буде швидше і зрозуміліше. _________________ Авто доноры из Европы - любой каприз за Ваши деньги
О935957844
О5О6417747
KoliaLutsk777 Crazy@Sharik
Народ, киньте плз в ЛС якусь тарифну сітку, хочеться розуміти в якому напрямку рухатись, авто під розбір з польщі, чи кузов під розріз у нас.
Для прикладу можна розрахувати на чомусь такому.
http://otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-uwaga-jest-to-wersja-skyline-ID6yCXUT.html#xtor=SEC-8
ЗІ. я поки лише консультуюсь, так що наперед вибачаюсь за турбування
Потрібна допомога по такій справі: маю бажання привезти не розмитнене авто із Польщі на розборку (запчастини) чи як донор.
Маю можливість особисто поїхати, придбати та пригнати авто до кордону чи в Україну.
Цікавить вирішення питання правильного ввезення авто через кордон (митницю) або його "вивезення", щоб авто не "висіло на мені" в базі даних митниці.
На скільки я розумію є декілька способів:
1) в'їзд в режимі транзиту, прибуття до місця призначення, формальне "вивезення" авто по БД митниці або довідка на митницю про ДТП, пожар і т.п.
2) в'їзд на кордоні здійснює нерезидент, далі він же приганяє авто до місця призначення або самому на свій страх та ризик їхати до першої зустрічі із поліцією
3) в'їзд через кордон нелегальними шляхами (переїздами), а далі як в п. 2 самому на свій страх та ризик їхати до першої зустрічі із поліцією.
Прохання підказати яким чином вирішити дане питання. Чи можети Ви допомогти у вирішенні?! Та скільки коштуватимуть ваші послуги?!
Телефонуйте 0935957844, або напишіть яке авто і куда доставити. _________________ Авто доноры из Европы - любой каприз за Ваши деньги
О935957844
О5О6417747
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме