Taras_Potatos
Дякую, тепер мені все зрозуміло.
З тих трьох шайб, одна мідна, вона і в мене зараз є, друга то взагалі не шайба, а термостакан, і третя це ущільнувач. я так гадаю. що попередній володар моєї кроми не зміг знайти всі ці позиції, і йому втулили саме ті що зараз стояли.
Но в тойже час, фони непогано виконували цю задачу, поки я не про**ав цю шайбу. Отже спробую ті що заказав на екзисті по 11 грн, дешево і сердито, тим пач що вони співподають за розмірами один в один, а те шо товшина більша, так думаю що вони одноразові, і шо вона просто задавлюється форсункою.
4279492 та 4279494 це мідні кільця різної товщини і діаметру.
94 покликане ущільнити з'єднання між головою і полум'єгасною шайбою і воно доволі тоненьке, а 92 ущільнює з'єднання між шайбою та форсункою. Мені 1.5мм було замало і я був вимушений шукати товстішу, 2мм. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Taras_Potatos
Та я просто знайшов на екзисті і офігел...
А де брав? Я думаю можна просто на ринку знайти, але для цього требо знати параметри тої шайби...
Taras_Potatos
Та я просто знайшов на екзисті і офігел...
А де брав? Я думаю можна просто на ринку знайти, але для цього требо знати параметри тої шайби...
Хотабич. В принципі товсті знайти не повинно бути проблематично, а от з тими, що між головою і "капелюхом", можуть виникнути проблеми. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Qstas
Я періодично дичію з Екзистівського ціноутворення ))
Dimon4ig
Я би шукав не на базарі, а на дизель-сервісах. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Qstas
вот это вы замарочились канешно
ну это получается та самая шайба которая между корпусом фарсунки и термозащитным колпаком, эти шайбы на базаре есть, я когда прошлый раз снимал форсы, то их тоже менял, а вот та которая между термоколпаком и головкой, пока в инете только на экзисте нашлась по 79 грн. ну да и Бог с ней, и так уже много времени на нее потратили, за что всем откликнувшимся огромнейшее спасибо! очень благодарен за помощь!
дождусь завтра ответа по форсункам, промеряю надеюсь компрессию и отпишу че к чему. Если все ок, то буду собирать все как было, только с новыми не оригинальными шайбами, ведь работало ж как то все время.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме