Итак нашёл в Мордоре сервис, цена будет примерно 2000 рублей за неколхозный ремонт замка ( замена пластинок и так далее). Это просто жесть с их ценами на сервис. Зато водка 100 рублей. И все до единого уверены в своей полной и безоговорочной неве..........сти и вышем предназначении.... ( где то уже это было). _________________
форумчани, треба ваша консультація! на тому тижні поміняли підшипник муфти кондиціонера, знімали компресор. Сказали на перших порах може скреготати, обкатати. Живу в місті, а вискочив на трасу - від 2500 оборотів при прискоренні (не залежно від того чи кондей працює) ремінь виє ультразвуком. Скидаєш газ - свист пропадає . "Тапок в пол" на нейтралі - свисту немає. Ремінь (на вид нормальний), натяжний, генератор і 30 тис не пройшли. Що гнути СТОшникам?
Банда, які потрібно взяти світодіоди, щоб їх стало більше ніж на 2 роки? Бо в мене вже згоріли. кажуть з якимось конденсатором треба, чи стабілізатором? _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
форумчани, треба ваша консультація! на тому тижні поміняли підшипник муфти кондиціонера, знімали компресор. Сказали на перших порах може скреготати, обкатати. Живу в місті, а вискочив на трасу - від 2500 оборотів при прискоренні (не залежно від того чи кондей працює) ремінь виє ультразвуком. Скидаєш газ - свист пропадає . "Тапок в пол" на нейтралі - свисту немає. Ремінь (на вид нормальний), натяжний, генератор і 30 тис не пройшли. Що гнути СТОшникам?
відпишусь по своєму питанню: приїхав рано на СТО, а чуваки, які робили авто та майстер-приймальник у зміні з обіду. Терпець увірвався, тиждень люди зглядались на мого дібляка, сам розібрав. Виявилось, що не піджатий та стоїть навскоси хомут від турбіни на інтеркуллер. Бля, звиняйте друзяки за сленг, але реально зає..бав наш народ по ставленню до роботи.
відпишусь по своєму питанню: приїхав рано на СТО, а чуваки, які робили авто та майстер-приймальник у зміні з обіду. Терпець увірвався, тиждень люди зглядались на мого дібляка, сам розібрав. Виявилось, що не піджатий та стоїть навскоси хомут від турбіни на інтеркуллер. Бля, звиняйте друзяки за сленг, але реально зає..бав наш народ по ставленню до роботи.
Я давно цю хрінь прохавав і відтоді пускаю під капот тільки одну людину в якій впевнений.... _________________ Разбираю Добло 1.4 + детали салона...тел.098-258-49-11
Я давно цю хрінь прохавав і відтоді пускаю під капот тільки одну людину в якій впевнений....
вірно. Що можу - роблю сам, що не можу або сцикотно - робить дядько і КО, але вони не мають установки для обслуговування кондея
Кто в курсе,на Нуово бензин 1.4 16 клапанном, клапаны с гидриками или с шайбами,или бывает и то,и другое? _________________ Если авто жрёт,но не едет, помогу с заменой масла и с заменой предохранителей.
Качество,гарантия.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме