Та да...
В конце девяностых наблюдал за теми ,кто свёз на металл метановые баллоны, а затем в начале двухтысячных покупали их обратно на металлоприёмках... _________________ Если авто жрёт,но не едет, помогу с заменой масла и с заменой предохранителей.
Качество,гарантия.
Та да...
В конце девяностых наблюдал за теми ,кто свёз на металл метановые баллоны, а затем в начале двухтысячных покупали их обратно на металлоприёмках...
kluyt Датчик "увидел" утечку, клапана не откроються, нужно или додуть на заправке в магистраль или подать 12 в на один из клапанов балонов, подключение питання катушки клапана полярно, будь внимателен! _________________ Разбираю Добло 1.4 + детали салона...тел.098-258-49-11
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=44761&postdays=0&postorder=asc&start=0
Поділюся своїми проблемами, може комусь допоможе... Десь місяць назад, приїхавши в село, двигун почав троїти, жахливо працювати, (я їхав на газу), переключив на бензин, але нічого не змінилося в роботі двигуна. Я запідозрив що проблеми з іскрою, але перевірити не зміг, тому що провід приклеївся до свічки і я боявся його порвати, щоб не застрягнути в селі.
Приїхавши в місто, заїхав на діагностику, і комп показав що проблеми з запалюванням в 3-му циліндрі. Знайомий майстер знайшов причину - катушка перестала давати іскру на 3 - ій циліндр. Їхав від майстра додому щоб замовити катушку, але не доїхав, щось під капотом стукнуло і двигун заглох і вже не завівся. Коли розібрали двигун, побачили що в реміні ГРМ зірвало декілька зубців і погнуло 8 клапанів. Майстер сказав, що таке буває, коли не працює один циліндр і перегрузка на двигун і коли світиться чек, краще не кататися. Двигун поремонтували, я тиждень покатався і вчора знову почало троїти і на газу і на бензині, я думаю що знову щось з іскрою, але знайомий майстер у відпустці на 2 тижні, може хтось підскаже в Рівному хорошого спеціаліста по метану?
Добрый день,господа! Недавно купил доблика 2005г.в 167 тыс., пробегу, NP, так вот сразу после покупки машина переключалась на метан нормально только с подгазовкой, при езде дергалась, на холостых троила промыл форсунки, поменял провода и свечи ( поставил А17ДВРМ) стало лучше - на газ переключается самостоятельно,не глохнет, но работает хуже чем на бензине есть подтраивание и смущает то, что машина очень тупая на метане, на обгон идет очень тяжело. Да, фильтр газовый поменял,поставил бумажный, про него тут где-то писали.Расход по трассе 10км/л при скорости 100 км/час.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме