Всім привіт! Я тут новенький. Недавно перейшла мені в керування сімейна машина, Lancia Dedra 2.0 1994, без турби. І от почав я її по трохи в порядок приводити. Наразі маю проблему з задніми гальмами. на правому супорті не були пильника на поршні, і він закис. В рещультаті зтерло до металу колодки і диск повело.
Гальмівні диски і колодки - 100% під заміну, але зараз стоїть питання з супортом. Підкажіть де можна глянути схему з номерами ЗЧ, бо думаю поміняти поршні і взяти ремкомплекти на всі чотири супорти. До цього часу замовляли все на Шевченка, але може хто що порадить краще)
Одним словом, буду вдячний за будь-яку допомогу.
Там були варіанти Бендиксів на салазках (такі довгі пластинки) та Лукас -Гірлінг на направляючих пальцях. На екзісті ремкомплекти можна знайти по марці машини, тільки тип супорта спочатку визначте. На саласках ремкомплект самих салазок знайти проблема, з роками виїдається скоба і вони характерно гримлять, заміна салазок може й не помогти. _________________ Бортовик http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=41313&highlight=
97 933 о7 о1
Напевно в мене варіант на салазках. Бо щоб зняти супорт мені треба було витягнути шплінти з двох пластин і вибити їх, вони розпирали супорт в рамці для гальмівних колодок.
Вчора майже повністю розібрав супорта, хоча не зміг витягнути поршні. Наскільки я зрозумів, то супорт треба розділити на тих салазках, а тоді поршень спокійно вийде?
І так, в мене супорта Bendix A. Спочатку була думка помалювати їх, але коли відчистив від бруду зрозумів, що то зайве)
на задніх супортах поршні потрібно викручувати, бо поршень накручений на палець ручного гальма.
_________________ Fiat Tempra 2.0i.e.cat DGT/SX 1992г.--->Alfa romeo 164 3.0 QV 1992г.--->Alfa romeo 33 1,4 Boxer---> Fiat Tempra 1.6i.e. 1992г.--->Fiat Tipo 1.4i.e. 3D 1995г.--->Fiat Croma 1.9m-jet 2010г.
Не знаю як тут ставляться до Драйву, але я спробував там запитати, як же всетаки мені повністю розібрати супорт - поки відповіді нема. Коротко - не можу витягнути поршні. Ось лінк на мою статтю.
https://www.drive2.ru/l/10370194/
П.С. Якщо я щось зробив не так - прошу вибачення
nevidomuj
провсяк випадок. маю пару таких суппортів, якраз для перебору в самий раз. _________________ Ми всі однакові давно
Вам зрозуміти не дано
Що схід і захід за одно
Дайте пожити спокійно
При викручувати - знаю, але я повністю розібрав супорт, і механізму для "викручування" поршня вже нема! Лишився тільки сам корпус супорта з рамкою і поршень! Але він впирається в ту довбану рамку...
TroF_911, яка ціна, і в якому вони стані?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме