Доброго дня дорогі друзі,прошу вашої допомоги,ситуація така,хочу купити а точніше обміняти власне авто на буса,попався товариш з Івано-Франківська міняє свій дукато пасажир 94 року 1.9д,пробіг більше 300 тис.км.буду на днях їхати дивитись,підкажіть будь ласка сервіси якісь в Івано-Франківську або Стрию,і на що слід в першу чергу звернути увагу,буду вдячний за поради,машина потрібна для перевезення невеликих вантажів)))
Дукато не хреновая , это просто Фиат. Он не расчитан на 50 лет эксплуатации.Гниет,если не следить и обрабатывать.
Я езжу на Дукато около 10 лет, скажу так : за эти небольшие деньги неплохой автомобиль.Если не ржавый.Смотри на силовые все моменты,там где рессоры и там где подрамник крепится. Состояние кузова легко определить по рамке лобового стекла. ЕСЛИ стекло родное ,без трещин-кузов более менее живой.
Мотор 1,9 считаю слабоват ,у меня 2.5
Не поленись заедь хотя бы на эстакаду посмотри что с низу.
Удачи,всё зависит от цены! _________________ Бензин должен иметь цвет!
Навіщо.? і що це дасть.?
Вона може бути а двиг. масло жерти як не в себе.и тд.
Якщо двиг. масло бере в міру нігде не тече ,гарно заводиться холодна/гаряча
Як шо дуже хочеться краще заглянь до зірочок ГРМ
А краще бери з собою товариша який розуміеться на авто.
Удачі.
Ще забув.
номер кузова дуже часто "гние " _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Дякую за поради,просто ситуація похожа як в одної форумчанки вашої,Нікки,міняю авто на авто,і теж сильно не приходиться вибирати,більше 3.8к не буде вартувати,чи є за такі гроші загалі фургончик який а в ідеалі бус дукато пасажир чи марна трата часу?розглядаю також пасажирів типу кенго...зрозумійте і сильно ядом не поливайте,вдячний за всі поради від вас)))
дукато чи рено-одного поля ягоди.НЕ ВАРТО ЇХ КУПУВАТИ. дивись в стороку сІтороен берлінго.пежо партнер.експерт.а в ідеалі-наголошую-фіат скудо.колись теж стояв перед таким вибором.взяв скудо і не жалію.машина дуже проста.
"Рудiк, я худею"(с)
Фiат не купувати варто, а жабоїди, значить, - супернадiйнi
А нiчого, що то машини рiзного класу(дукато&берлїнго), i, вiдповiдно, за ту ж суму грошей, будуть в рiзному станi.
А той же берлінго ховається перед Добло. _________________ Бандерівець
Краще в сьомі вдома за столом, ніж в шості в морзі на столі.
А разница Дукато и Скудо то в чём.?
(Не считая класса) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме