|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Alex_Bryk Италофан
Возраст: 31 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.09.2014 Сообщения: 135 Откуда: Черкассы
|
Добавлено: Вт Фев 16, 2016 21:29 Заголовок сообщения: |
|
|
CarElf писал(а): | як побачиш у Львові добло сірий металік весь в глухому тонуванні з великим прапором і собакою на торпеді, то є я. Частенько приходиться на Львів ганяти, частіше на Київ | блін, головне собаку не провтикат завтра ще раз кину на стенд, подивлюся. |
|
Вернуться к началу |
|
|
tymusandriy Италофан
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.01.2015 Сообщения: 142 Откуда: тернопіль
|
Добавлено: Ср Фев 17, 2016 00:07 Заголовок сообщения: |
|
|
попробуй переставити задні на перед передні на зад. в мене була така сама шняга аж на четвертому шиномонтажі визначили яке колесо галіме. _________________ стаж на дизелю більше ніж 2000000 км |
|
Вернуться к началу |
|
|
Alex_Bryk Италофан
Возраст: 31 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.09.2014 Сообщения: 135 Откуда: Черкассы
|
Добавлено: Ср Фев 17, 2016 07:09 Заголовок сообщения: |
|
|
tymusandriy писал(а): | попробуй переставити задні на перед передні на зад. в мене була така сама шняга аж на четвертому шиномонтажі визначили яке колесо галіме. | перед махінацією з ходовою це робив. Брав ше резину в товариша. Те саме. Дякую за пораду. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Leha-Zelenij Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.08.2014 Сообщения: 1218 Откуда: Харьков
Авто: ...=>Doblo 1.9D=>Renault 1.9dci=>Ford 2.0 tdci 130hp
|
Добавлено: Ср Фев 17, 2016 09:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Как вариант, смотрите уже тогда на все, что прикручено к кузову и не связано с ходовой. У человека воздушный фильтр телепался и вибрации шли, замудохался и подушки менять и т.д. здесь же описывал. Это как пример _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха |
|
Вернуться к началу |
|
|
ВЛАДІК Amico
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.03.2015 Сообщения: 35 Откуда: ЛЬВОВ
|
Добавлено: Ср Фев 17, 2016 16:27 Заголовок сообщения: |
|
|
Тількищо з балансіроаки був перекинули і відбалансували задні на перід правий передній був кривий диск відкатали як було при розгоні 80 км так і залишилось кидає як кидало тільки при сисокій швидкості зарас нормально не має вібраціі. |
|
Вернуться к началу |
|
|
oostryj Италофан
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.08.2009 Сообщения: 105 Откуда: Cтрий
|
Добавлено: Чт Фев 18, 2016 09:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Маховик й щеплення, дають вібрації до 90. |
|
Вернуться к началу |
|
|
sulzer Италомафиози
Возраст: 62 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.01.2012 Сообщения: 872 Откуда: Городок Львівськ.
|
Добавлено: Пт Фев 19, 2016 13:11 Заголовок сообщения: |
|
|
ВЛАДІК Аж самого заінтересувало-що за барабашка?Спробуй позичити Гальмівні диски на день-постав собі і спробуй проїхати
-а як вгадаєш?В мене підшаркував правий,і трохи трусило-виявилось був тріснутий-папіреднік десь запірдолив.Поміняв-попустило. Якщо діаметр моїх підходить-велкам до Городка,я тут у приймах _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові! |
|
Вернуться к началу |
|
|
roman1972 Amico
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 02.02.2014 Сообщения: 4 Откуда: Черкассы
|
Добавлено: Сб Фев 27, 2016 23:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Alex_Bryk,
по даній проблемі, можливо підшипник проміжної (додаткової) опори правого приводного валу (було щось схоже на торхи нижчих швидкостях, але тоді під заміну потрапив тришип та вказаний підшипник). Ще десь на форумах писали, що інколи вібрація йде від тришипа, якщо його поставити неправильно (тобто надіти на вал не тим боком), але я особисто не експерементував. |
|
Вернуться к началу |
|
|
ВЛАДІК Amico
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.03.2015 Сообщения: 35 Откуда: ЛЬВОВ
|
Добавлено: Вт Мар 01, 2016 15:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Такий варіант як підшипник і тришиб проходили замінив цілу праву полуось і результат 0. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Alex_Bryk Италофан
|
Добавлено: Вт Мар 01, 2016 22:24 Заголовок сообщения: |
|
|
roman1972 писал(а): | Alex_Bryk,
по даній проблемі, можливо підшипник проміжної (додаткової) опори правого приводного валу (було щось схоже на торхи нижчих швидкостях, але тоді під заміну потрапив тришип та вказаний підшипник). Ще десь на форумах писали, що інколи вібрація йде від тришипа, якщо його поставити неправильно (тобто надіти на вал не тим боком), але я особисто не експерементував. | ну це я щупав. Може й надів не тою стороною, хоча там, впринципі, всеодно. Але я можу помилятися. Дякую |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|