Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.07.2011 Сообщения: 238 Откуда: Комсомольск
Добавлено: Пт Мар 14, 2014 10:39 Заголовок сообщения:
У меня стоит уже год в бочке и ничё нормально - только цвет поменял,соляра стала более желтой, а так разницы никакой не ощутил. _________________ http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=32843 Бортовик
Підкажіть, чи можна довіряти заправкам Авіас так само як Укрнафта?
А також можливо змінилась ситуація по якості палива на цих ЗП чи можна не боятись і спокійно заправлятись?
P.S. Найближча Укрнафта 50км. від мене.
Можно доверять у нас всем заправкам с надписью ДТ,его очень трудно подделывать в отличие от бенза.Процент фальсификата на рынке очень мал(4-6 % )-можно не брать во внимание.Разница в цене-разница в производителе,стандарте,обслуживании.(Из слов представителя "Консалтинговая группа А-95", 2016 радио Вести)
Постійно на авіасі заправляюся, все нормально, не гірше ніж на вогах і окках, можливо дечим навіть і краще, росхід по трасі 5 л, заводиться чітко на їхній солярі.
Постійно на авіасі заправляюся, все нормально, не гірше ніж на вогах і окках, можливо дечим навіть і краще, росхід по трасі 5 л, заводиться чітко на їхній солярі.
Так само заправився на цій заправці і авто їздить і заводиться дуже добре! _________________ +380637340730
Я завжди заправлявся на ОККО бо мав картку фішка і по знижці була ціна така ж як і на авіасі, але не знаю в чому причина, та час від часу після певних заправок машина заводиться гірше, а коли глушу, то відразу не хлохне а подьоргує. Щось схоже колись було на ВАЗі при поганому бензині.
Або паливо явно почали бодяжити або паливна підходить до ремонту. Ще спробую АВІАС.
Ну я постоянно заправлялся на ОККО (тот что подороже). Проблем не было!
Но раз ехал и небыло ОККО, решил заправится на УкрНафта (заправляю всегда полный бак). Пробег у меня до того как лампочка начнёт мигать 930 км. (при этом 13 л. в запасе), а на УкрНафте у меня составило 980 км (и так само 13 л. в запасе).
Думаю глюк. Заправлял так заправок 10 и результат тот-же.
Зимой ни разу небыло что-бы соляра замерзала (даже в -30).
УкрНафтой доволен на все 100%!
Теперь знакомый сказал что Авиас очень хорошая заправка. Только первый раз заправился и еще не выездил. Увидем как она себя покажет. _________________ +380637340730
про розхід аналогічно, після вога то або росхід менший або на вогу недоливають , Авіас рулить
та і ця кантора ніби не була помічена в скандалах про корупцію або бадяження пального
сорри что влажу в дизельный разговор, но я заливаю бенз анп.
расход отличный, а если сравнивать с окко и вог то ваще на пару катаюсь.
на холодную после окко и вог идет цокот с мотора, а на анп нет цокота.
пысы. если шо , я не сотрудник анп. _________________
Перепробывал все заправки . На WOG мягче всего работает и расход самый яркий , а в мороз с двумя нерабочими свечами с третего тыка ! Машка стоит под порадным .
Холодне пальне по другому горить.Перевірено ще з корабельних движків-там іде нагріте паливо-хоча показник не температура,а щільність-за то відповідає віскозіметр (по простому-нагрівач топлива з автоконтролем) Р С А взагалі-запускав син джипа на європаливі в мороз-був в гостях-торохтить,поки не прогріється,страшніше екскаватора... Ще Р.С.-Кременчуцьке дизпаливо (оті три запрвки) не гірше інших-видно,бодягу нема смислу бодяжити.Ну чим її розбавиш-хіба самогоном-і то ціна виросте... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
заправляю все що злию (з фури) сама краща що сподобалась азс формула дигун просто муркоче і спалення просто здивувало що на фурі що на доблику. соляра мае синій колір. _________________ стаж на дизелю більше ніж 2000000 км
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме