Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.10.2009 Сообщения: 2708 Откуда: Запорожье
Добавлено: Сб Дек 19, 2015 21:45 Заголовок сообщения: Новый год в Львове
Возникла идея встретить Новый год в этом славном городе. Кто посоветует гостиницы или квартиру и как провести этот праздник? _________________ http://autorazborka.in.ua/
+380505327712
+380683776237
minakoff
Мы в прошлом году снимали номера в гостинице в спальном районе. В центре мест небыло уже за 3 месяца. Новогоднюю ночь провели в криивке. Было очень весело. Все дни до нового года и после, лазили по ресторанам. Народа правда очень много и мороз был нехилый. Но в целом было очень круто.
Ти щось пізно вирішив. Я сумніваюсь, чи зараз вдасться забронювати щось з адекватним співвідношенням ціна-якість в межах розумного бюджету. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Hattab
Ти мені?
Я просто розмістив оголошення, можливо буде цікаво. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Taras_Potatos
та не ..не тебе..просто так сказал
тебе эти "понаехавшие" точно не надо..цены поднимают..насирают вокруг и тд..паломники блин.."хасиды" _________________ mi vida loca- яіБаль))
люди прагнуть хоч трошки відчути свято і вирватись з решти сірих і не цікавих міст України.
Львів нажаль єдиний представник з поміж такої великої країни(
хоча як пишуть вище це великий + для бютжету міста та львівян
Мои доця и внуки сейчас во Львове, там чемпионат по акробатике. В диком восторге и от города, от людей и вообще- красота, говорят. Особенно внуки в восторге- вчера куда бы не заходили, везде детям, любым, подарки, гостинцы, даже если и скромные, и не это детям важно, а сам факт. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Мои доця и внуки сейчас во Львове, там чемпионат по акробатике. В диком восторге и от города, от людей и вообще- красота, говорят. Особенно внуки в восторге- вчера куда бы не заходили, везде детям, любым, подарки, гостинцы, даже если и скромные, и не это детям важно, а сам факт.
Ну так Миколая все таки! А дітиска, як я розумію , чемні були, от і отримують по заслугах! _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вони навіть українскою спілкуються, бо дома вона у нас завжди, але наскільки знаю, бо сам бував в тих краях, то і російську розуміють і не ділять, поки гості ногами на стіл не лізуть. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Я трохи інше мав на увазі.
У нас святкують Святого Миколая масштабніше ніж Новий Рік. І Миколай діткам, які були минулого року чемними, приносить подарунки, а діткам, які не були чемними - різку. І власне з того, що дітям перепали гостинці від Миколи, роблю висновок, що минулого року вони були чемними )). _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме