|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Gaydamak Amico
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.08.2015 Сообщения: 6 Откуда: Черкассы
|
Добавлено: Чт Сен 17, 2015 14:12 Заголовок сообщения: |
|
|
kosku
Подскажите фирму в Харькове которая занимается ремонтом ЭУРов |
|
Вернуться к началу |
|
|
kosku Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.10.2012 Сообщения: 136 Откуда: Запорожье
|
Добавлено: Чт Сен 17, 2015 22:24 Заголовок сообщения: |
|
|
название не помню,а тел.0504030443 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Вітя Италоманьячище
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.02.2012 Сообщения: 2024 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Пт Сен 18, 2015 17:56 Заголовок сообщения: |
|
|
igorya писал(а): | kosku писал(а): |
но,есть версия,что мы не умеем ими пользоваться.озвучил товарищ с разборки.говорит,если долго держать ЭУР в крайнем положении,вот это их и ложит. |
это очень глупая версия человека не в теме...
в крайних положениях срабатывает перепускной клапан - именно его работу мы слышим когда гур меняет издаваемый звук в крайнем положении.
а у нас летит электроника в гуре, а электронике пофик в каком положении руль...
было бы здорово увидеть фото той платы которую вы поставили, возможно по буковкам и циферкам на ней можно было бы найти у буржуев эту деталь дешевле чем у наших перекупов... |
1) ну якщо б Ви прочитали трохи літератури про принцип роботи "перепускного клапана" і подивились на чітку схему ЕГП, то свою думку б поміняли. Але це не важливо.
2) а хто Вам мішає попросити фото у "буржуєв"? В них ж дешевше!
3) ЕГП в хорошому стані в крайньому положенні не дає зовсім ніяких посторонніх звуків. Посторонні звуки вже на підуставшому ЕГП.
і саме цікаве, що електричну частину ЕГП ще не зустрічав щоб ремонтували, хоча цим питанням цікавився і в Польщі і в інших країнах Європи. Плата з процесором в ЕГП скудо, підходить від інших моделей (різниця вже в механічній частині). _________________ Авторозборка
Fiat Scudo, Ulysse, Doblo
Peugeot Expert, 806, 407, 307, 206, 607
Сitroen Jumpy, Evasion
067-344-81-21
095-754-53-56
http://fran-service.com.ua/ |
|
Вернуться к началу |
|
|
pivoduy юра Amico
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.01.2013 Сообщения: 48 Откуда: Україна
|
Добавлено: Пн Сен 21, 2015 11:06 Заголовок сообщения: |
|
|
Доброго дня колеги! Почав клинити ГПР . При розвороті вивернув руль до упору і став дубовий потім відпустило і знову клинить. Простояла ніч, зранку все ок, насос працює, помилок на пенель не видає??? |
|
Вернуться к началу |
|
|
pivoduy юра Amico
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.01.2013 Сообщения: 48 Откуда: Україна
|
Добавлено: Ср Сен 30, 2015 08:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Розібрав свій гур плата повністю у рідині, витікала аж з розємів. Може хтось купував сальника чи знає, де можна купити. HELP!!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Andron3101 Amico
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.10.2015 Сообщения: 1 Откуда: Киев
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Микола73 Amico
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.10.2015 Сообщения: 6 Откуда: Черновцы
|
Добавлено: Пн Окт 12, 2015 21:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Ребята форумчане, у моего стального коня (Фиат Скудо 2007 года) вышел из строя гидроусилитель. Уже месяц горит красным стоп, и усилитель не работает.На комп диагностике усилитель на связь не выходит. Спец сообщил, если доберешся к ГУРу, снимиш фишки они мокрые, значит плате каюк. Я добрался, снял фишки, так и есть. У каго есть опыт по этой проблеме.Какие есть варианты, и во что они обойдутся. У нас их ремонтируют или нет. Покупать Б/у с разборки, отремонтированый, о новом не спрашиваю - 18 тис.грн. это слишком. Если курить рабочий б/у компютер его увидит сразу или нужно шаманить. Какое масло нужно залить после установки. Мій тел. 066 552 33 71 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Микола73 Amico
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.10.2015 Сообщения: 6 Откуда: Черновцы
|
Добавлено: Вт Окт 20, 2015 21:40 Заголовок сообщения: |
|
|
mix писал(а): | Власники скудо , допоможіть.
потрібен пластиковий корпус на електропідсилювач керма(скудо 2007р 2.0), так як елекропідсилювач дуже дорогий, можливо в когось валяється неробочий електропідсилювач, продайте корпус.
Дякую. |
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Vinsblack Amico
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.10.2013 Сообщения: 8 Откуда: Переяслав-Хмельницкий
|
Добавлено: Пн Ноя 09, 2015 12:16 Заголовок сообщения: |
|
|
Fiat scudo 2,0 2007. Могу продать свой оригинальный ЕГУР (нерабочий) что с ним не знаю. моб 050-594-09-66Его снял поставил новый. После всего прочитанного про бу решил незаморачиваться и не тратть деньги на бушку. Нашол за 15000 грн. Сам снял поставил всё заработало. ЖИДКОСТЬ для наших ЕГУРОВ есть специальная я нашёл у TOTAL "TOTAL FLUIDE DA Синтетическая жидкость оранжевого цвета, разработанная специально для электронных систем рулевого управления с гидравлическим усилителем'' |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сержык Amico
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.10.2015 Сообщения: 17 Откуда: Україна, Черкаський край
|
Добавлено: Пн Ноя 09, 2015 17:28 Заголовок сообщения: |
|
|
Де знайшов рідину, яка вартість? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vinsblack Amico
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.10.2013 Сообщения: 8 Откуда: Переяслав-Хмельницкий
|
Добавлено: Вт Ноя 10, 2015 22:15 Заголовок сообщения: |
|
|
рідину по нету масса на разних сайтах ціна приблизно однакова 230-290 грн 1 літр. скопіюйте назву рідини з мого повідомлення та вбийте в гуглю й буде вам щастя. якщо рейка тіче терміново реставруйте!!!!! зза цього може вилізти проблема з егуром. В мене вона тікла рік підливава тай підливав - потім тільки клац й ліг егур тай ще в криму на перевалах. Ото було весело. тиждень там тай ще назад 1000 км відмахать. Плечі стали як у ШВАРЦА. Рейку реставрував у м.Лубни полтавська обл. Дешевше ніж у київі півроку гарантії дали. Тиждень польоту покищо все добре. Не тіче, машина стала тихіше нічого неторохтить. Запчастини плюс робота обійшлись десь біля чотирьох тисяч. Там же й реставрував наші геморні шарові. У них якась америкосовька технологія. Вскривають любий шарнір вдувають туди якийсь полімер й сбирається назад (приварюють нижній пятачоку полуавтоматом) Таким макаром ремонтують й великі грузовики. якщо потрібна ще якась інфа дзвоніть буде час допоможу чим можу. ХАЙ ВАШ КІНЬ НІКОЛИ НЕЛПМАЄТЬСЯ. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сержык Amico
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.10.2015 Сообщения: 17 Откуда: Україна, Черкаський край
|
Добавлено: Ср Ноя 11, 2015 10:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую друже, гарно все розписав. В мене теж рейка тече верхній сальник пускає але місцеві кулібіни сказали не чіпати, я в місяць доливаю столову ложку масла.
Насос помер влітку, пробував сам реанімувати так ніфіга і не вийшло.
Поясни чому із-за рейки насос лягає. Ричаги собі реставрув недавно недалеко від себе, сам возив і сам забирав. За реставрацію хлопці взяли 1500 грн. за 2 ричага (реставрація сайлентблока 1шт і шарова). Мені правда нічого не варили, розвальцували назад так як було з завода. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vinsblack Amico
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2015 13:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Чому сказали не чіпати рейку?? При реставрації шліфується вал. якщо є в цьому потреба. міняється підбирається новий сальник. якщо сильна вироботка на валу робиться напилення якогось там металу (це якщо сильний ізнос). В мене рейка вже сильно торохтіла й текла літра за місяць. Особливо сильно потекла як поставив новий ЕГУР. Нову рейку сказали що немає сенсу викидати гроші, - що нормально ходять й реставровані. Опит в мене перший поживемо побачимо. За ричаги - сайлентблоки напресовуєм нові а шарові я вже писав. В мене ще є комплект ричагів з якими я брав машину там шарові перероблені під розборку й затяжку - теж ходять дуже гарно. Чому купив другі ричаги із за розбитих сайлентблоків. Зателефонувавши на фірму впарили мол сайлентблоки коштують (комплект на два ричага 4шт ще 2 роки назад) 1000грн, а ричаги в зборі з усім 1300 грн. Я й повівся. Розсипались сайлентблоки в цих ричагах через 3000км, й два місяця непоходили. Тепер сайлентблоки купую окремо й брать потрібно недешеві. Реставрував раз й стойки стабілізаторів - да дешевше виходить чим нові. але ходять недуже гарно. (можливо проблема в цих всіх гемороях в наших довбаних дорогах, та й ще й намотую в рік 50-60 тис км. тому й приходиться видумувати якусь ХЕРНЮ) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Микола73 Amico
|
Добавлено: Сб Ноя 28, 2015 18:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Доброго дня всім. У мого авто Скудо 2007 року зіпсувався електроГУР. Причиною тому є пропускання масла на плату через сальник. Я довго іздив без ГУР та шукав де б можна його було відремонтувати, і все таки знайшов, тут на Україні. Замінили сальник і відремонтували плату. Вартість ремонту 80 Євро, плюс послуги Нової пошти по доставці. Я його сам поставив на авто, залив масло яке прописано у автокнизі, компютер відразу розпізнав, лампа СТОП потухла, руль ожив. Кому потрібна інформація де можна відремонтувати ГУР, телефонуйте 066 552 33 71 - домовимось. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vladimir TV Италомафиози
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2011 Сообщения: 1071 Откуда: Украина
|
Добавлено: Сб Ноя 28, 2015 22:12 Заголовок сообщения: |
|
|
Микола73 писал(а): | Доброго дня всім. У мого авто Скудо 2007 року зіпсувався електроГУР. Причиною тому є пропускання масла на плату через сальник. Я довго іздив без ГУР та шукав де б можна його було відремонтувати, і все таки знайшов, тут на Україні. Замінили сальник і відремонтували плату. Вартість ремонту 80 Євро, плюс послуги Нової пошти по доставці. Я його сам поставив на авто, залив масло яке прописано у автокнизі, компютер відразу розпізнав, лампа СТОП потухла, руль ожив. Кому потрібна інформація де можна відремонтувати ГУР, телефонуйте 066 552 33 71 - домовимось. |
Ты, в смысле, за телефон ремонтников денег хочешь? |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|