Может ли "неверная" работа расходомера впрамую влиять на расход топлива? Мотор 1,9JTD/105 л.с
да будет но даю вам данные для сравнения
это реально мои расходы а не по компе.
по трассу как в книге но
по городе 7.3л за 100л - авто постоянно включено фары(ДХО), подогрев и т.д...
а сколько у вас по городе ?
Полтора года ездил с неработающим расходомером комп. пишет нет сигнала от датчика что только неделал чтобы его оживить так и смерился пока не появилась проблема после езды на горячую незаводится машина такое ошущение что завоздушена система . _________________
Їжджу з знятим датчиком росходоміра більше 2-ох років... все ок, змін по витраті пального в гіршу сторону не спостерігав. Перед тим замінив розходомір на бошовський, прожив півроку, попав в 100 у.о. Після цього вже боюсь знову попадати в 100 у.о...
Підкажи будь ласка як ти зняв кабель ,що йде на витратомір?? Я щось не можу роз"єднати...
В мене він легко знімається, просто незначне зусилля вверх)))
Я вже 2 рази збивав помилку розходоміра і за деякий час вискакує.У мене троха збільшився розхід і після загорання лампочки тяга стала гіршою....
Прочитстити аба взагалі відключити його дасть результат?
(коли витратомір не був запханий в патрубок то машина не заводилась)
якраз при несправному розходомірі і знімають фішку-тоді мотор і працює умовно нормально-в аварійному режимі,тобто паливо подається без врахування даних розходоміра-по опосередкованих даних. Трохи росте розхід,але не дуже.Я так їздив,поки не купив нового розходника... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
якраз при несправному розходомірі і знімають фішку-тоді мотор і працює умовно нормально-в аварійному режимі,тобто паливо подається без врахування даних розходоміра-по опосередкованих даних. Трохи росте розхід,але не дуже.Я так їздив,поки не купив нового розходника...
то я робив давно. А зараз зняв фішку і завелась.... Значить на заміну... .а провали після 3000об із-за нього??? Така фігня уже давно у мене...
yuranartov
Провали в тязї 2-3 тис обертів-признак хорої турбіни,пане Юрко... В мене все явніше цей симптом. Тра піддувало до дохтура-явно бачу недодув по ЕЛМу,провал тяги+люфт турбовала+плаче масло в повітряний тракт... Регулятор наддува в моєму виппадку-робочий-сам перевіряв... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
yuranartov
Провали в тязї 2-3 тис обертів-признак хорої турбіни,пане Юрко... В мене все явніше цей симптом. Тра піддувало до дохтура-явно бачу недодув по ЕЛМу,провал тяги+люфт турбовала+плаче масло в повітряний тракт... Регулятор наддува в моєму виппадку-робочий-сам перевіряв...
У мене після 3 провал,таке враження що бракуе палива і оберти набирае ДУЖЕ повільно (це десь після3200-3500)
Мужики а може у мене помилку P0110 і Р0101 из за того,що я вичистив фільтер з баняка під колектором.???????
Доречі вчора збив помилки,машина стала краще їхати і розхід середній по трасі 4,2 -4,5. Ранком завів ,троха про\хав і знову "чек" і знову тупить.....
Мужики а може у мене помилку P0110 і Р0101 из за того,що я вичистив фільтер з баняка під колектором.???????
Доречі вчора збив помилки,машина стала краще їхати і розхід середній по трасі 4,2 -4,5. Ранком завів ,троха про\хав і знову "чек" і знову тупить.....
Заїхав вчора на діагностику,сказали певно ЕГР. Збили помилки (Р0101,0110) Домовились на сьогодні на чистку. Ранком знову чек маячить перед очима. Не глушачі машину я зняв фішку з розходоміра і ......офігів. Машина взлітае....Такої тяги в неї ще небуло. Зараз відігнав на сервіс,будуть копатись,що і чого не працює.
Принаймі дуже надіюсь що ніяки датчики не треба міняти бо ціни зараз кусаються капец...
По ЕГРу-окрема тема є. В 1.9-безболісно його глушать,що зробив і я.А в деяких інших авто треба ще й програмно відключати,наприклад у сина КІА Каренс,там компютерщики ворожили бо плакало... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Ковирялись ковирялись в добліку,і висновок один -ХЗ!!!
Так як і думав,що витратомір.Занижений потік повітря.
Наліпив на нього 2 смужки ізоленти,вроді ок.
Поки буду їхати так,по ки не вийде з ладу окончатільно!!))
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме