Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.10.2015 Сообщения: 31 Откуда: Хмельницький
Авто: Fiat Doblo Nuovo Maxi Cargo 1.3MJet 66kw | Vw T4 2.5TDI Long 03" | Honda Civic 4d 8-generation
Добавлено: Вс Окт 25, 2015 13:50 Заголовок сообщения: Погано вмикається "1" і "2" передачі на
Всім привіт. Друзі, ситуація наступна, погано вмикається "1" і "2" передачі. Куліса має незначний люфт, сама мішалка вільно ходить ліворуч-праворуч 1-2см., більш детальний аналіз виявив, що проблема саме в цій втулці на кпп. Якщо одночасно в салоні намагатись вімкнути передачу, а під капотом тягу рукою підштовхнути, то вмикається ідеально.
Ні назви, ні номеру деталі я знайти не можу. Якщо хто в курсі, буду дуже вдячний за допомогу!
ps: fiat doblo nuovo 1.3 MJet 2012р.
456512.jpg
Описание:
Размер:
59.66 KB
Просмотрено:
331 раз(а)
456511.jpg
Описание:
Размер:
51.53 KB
Просмотрено:
353 раз(а)
Последний раз редактировалось: Анатолій_Н (Вс Окт 25, 2015 15:10), всего редактировалось 1 раз
тоді є велика вірогідність того, що буде погано смикатись "5" передача, адже наскільки я розумію, ця втулка відповідає за поперечний хід мішкалки.
а суть в тому, щоб замінити втулку і забути про люфт.
Разбирал у себя эту деталь при попытке снять шток переключения передач. Там, как по мне, ломаться нечему. Снимите, очистите от грязи и смажьте попробуйте. _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
Разбирал у себя эту деталь при попытке снять шток переключения передач. Там, как по мне, ломаться нечему. Снимите, очистите от грязи и смажьте попробуйте.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме