Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.09.2014 Сообщения: 46 Откуда: Луцьк
Добавлено: Пн Окт 05, 2015 10:32 Заголовок сообщения: Максимальна швидкість
Я на Fiorino більше 120 км/год. не їздив, один знайомий говорив, що не можна на моторі "мультиджет" витискати більше 3 тис. обертів.. А 120 км/год. це якраз не доходить до 3 тис. обертів.
Мене цікавить питання на скільки це правда, і скільки максимум можна їздити щоб не завдати шкоди двигуну?
Я на Fiorino більше 120 км/год. не їздив, один знайомий говорив, що не можна на моторі "мультиджет" витискати більше 3 тис. обертів.. А 120 км/год. це якраз не доходить до 3 тис. обертів.
Мене цікавить питання на скільки це правда, і скільки максимум можна їздити щоб не завдати шкоди двигуну?
Раз на месяц подогреть ДВС до +20ºс.После чего сделать запуск.После тихонько проехать 2-3км.(при 1300-1700об\м)и поставить в гараж.При такой эксплуатации будет минимальный вред для ДВС-все остальное смерть.
))) а потім клапана в нагарі, випуск в нагарі, поршня в нагарі, задири, падіння компоесії, і капіталка, при 50к пробігу ))) _________________ ฿:1C6gircuFWS6oE6ivUiHrxvafbjJQ3MbS5
Ніяких хабарів, відкатів, порушень законів та ПДР!
Yootube https://goo.gl/TcJrkr
Продам https://goo.gl/vxIwZB
Как по мне то автомобиль должен приносить удовольствие, Если нравится крутить до 5 тыс крутите, нравится чорные полосы на асфальте дерзайте, главное любите автомобиль, и обслуживайте его правильно. _________________ О вкусах не спорят, о них ругаются и дерутся.
Я думаю,що він (знайомий) мав на увазі "тримати", тобто їхати в постійному режимі. Так,для дизеля - це кінець "зеленої" зони тахометра.
Но хто заважає короткочасно "заходити" в жовту чи червону.
При розгоні можна крутити і до 4-х, дуже короткочасно і до 4,5 (різкий обгін,чи потрібно пришвидшити обгін). _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Я думаю,що він (знайомий) мав на увазі "тримати", тобто їхати в постійному режимі. Так,для дизеля - це кінець "зеленої" зони тахометра.
При розгоні можна крутити і до 4-х, дуже короткочасно і до 4,5 (різкий обгін,чи потрібно пришвидшити обгін).
так цілком згідний, та проблема такої швидкості може бути ще дві:
Перша це вже наведена в темі про проблему із закисанням клапана турбіни(тема "Пропадає тяга і загоряється чек")при оборотах більше 3000 пропадає тяга і авто більше 120 не їде
та друга це обмежувач в комп'ютері авто, знімається на сервісі або ж таким ось девайсом, в форомі відведена ціла тема як і зчим їдять це
_________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
Добавлено: Пт Окт 09, 2015 11:27 Заголовок сообщения: скорость на бензиновом Кубо!
На бензиновом Кубо 1.4 разгонялся до 160 км/ч. Тока когда долго на такой скорости катишься, масло начинает выступать из-под болтов, имхо, прокладки не выдерживают.... Оптимальная скорость - до 130 км/ч
При розгоні можна крутити і до 4-х, дуже короткочасно і до 4,5 (різкий обгін,чи потрібно пришвидшити обгін).
так цілком згідний, та проблема такої швидкості може бути ще дві:
Перша це вже наведена в темі про проблему із закисанням клапана турбіни(тема "Пропадає тяга і загоряється чек")при оборотах більше 3000 пропадає тяга і авто більше 120 не їде
та друга це обмежувач в комп'ютері авто, знімається на сервісі або ж таким ось девайсом, в форомі відведена ціла тема як і зчим їдять це
Хлопці, не пишіть дурниць: швидкість/обороти залежить лише від передаточного числа КПП (кожної передачі) і редуктора.
А то,що описано вище - закисання клапана і т.д - це зменшення потужності двигуна (тобто йде повільніший набір швидкості), або відсікання подачі палива при досягненні певної швидкості (це до оборотів двигуна не має привязки,адже одну і туж швидкість можна отримати на різних передачах- це про обмежувач). _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Дякую всім за відповіді, тобто так і залишається, що максимальна постійна швидкість для fiorino з дизельним мотором 1.3, це є 120 км/год., що дорівнює в середньому 2600-2700 об/хв.
...максимальна постійна швидкість для fiorino з дизельним мотором 1.3, це є 120 км/год., що дорівнює в середньому 2600-2700 об/хв...
Не смешите мои колёса! Давите на гашетку смело и не слушайте росказни своих знакомых!Сказочники ити их...
Вот приблизительно так,я езжу иногда по трассе...
Не то что-бы совсем не верить,но изображение трассы на фоне спидометра не помешала,да и мгновенный расход(если им оборудованное авто) при такой нагрузке думаю литров 10-12 покажит.
А вы не верите , что можно ехать на фиорино с такой скоростью ???
Лично разгонял 170 . Знакомый вообще разгонял свой фиорино , что аж стрелка ложилась за 180.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме