Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.12.2007 Сообщения: 2829 Откуда: Киев
Добавлено: Пт Окт 02, 2015 20:34 Заголовок сообщения: Місто Лева, потрібна допомога з відправкою деталі
Знайшов необхідну річ, стійка амортизатора 2шт, але власник відмовляеться віправляти мотивуючи браком часу, але згоден на самовивіз.
Хто зможе допомогти, забрати та відправити на Київ? _________________ "Альфа это как красивая женщина, все ею восхищаются но обладать готов не каждый!"(с)
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.05.2015 Сообщения: 280 Откуда: ЛЬВІВ
Добавлено: Пт Окт 02, 2015 20:40 Заголовок сообщения: Re: Місто Лева, потрібна допомога з відправкою деталі
junior писал(а):
Знайшов необхідну річ, стійка амортизатора 2шт, але власник відмовляеться віправляти мотивуючи браком часу, але згоден на самовивіз.
Хто зможе допомогти, забрати та відправити на Київ?
Задзвони _________________ tel 0973243479 + (viber)
tel 0933369090
відправив деталі кожному в приват, але потім подумав, що буде краще тут з'ясувати, кто найближче і буде мати можливість:
завтра після обіду зідвонитись і до вечора забрати в районі "Лопоївка" біля магазину Метро.
деталі габаритні, це дві передні стійки (вже розібрані, тільки корпуса)...
ps. дуже дякую за відгук. _________________ "Альфа это как красивая женщина, все ею восхищаются но обладать готов не каждый!"(с)
Лапаївка. Мені трохи далеко. Від слова Пустомити. Тобі горить? Якось на тижні можна? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
почекаемо, трохи часу ще є, може комусь буде ближче...
на тижні я не знаю, мені зовсім не горить (в межах), але важкі переговори були, людина згодилась на завтра бо вихідний, може він єдиний...більш від продавця залежу _________________ "Альфа это как красивая женщина, все ею восхищаются но обладать готов не каждый!"(с)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме